Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek, ha az önbizalmam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek, ha az önbizalmam egyenlő a 0-val?

Figyelt kérdés
21 éves fiú vagyok, és még nem volt komoly kapcsolatom. Ebben nagy szerepe van annak is, hogy önbizalomhiányban szenvedek.. Próbálom rávenni magam a dolgokra, de mikor oda kerülne a sor, csak hebegek, habogok.. Ilyenkor folyton egy nyomást érzek belülről, amitől nemtudok normálisan beszélni se.. Nagyon zavar, és nemtudok ellene tenni semmit. Épp emiatt vannak csak úgymond 1-2 napos kapcsolataim.. Valakinek volt már hasonló? Esetleg van valami önbizalom növelő eljárás? Szeretnék ilyentéren megváltozni, de sehogy se jön össze :/ Ha tudtok segítsetek!

2012. okt. 25. 03:53
 1/7 anonim ***** válasza:
A vodka és a pálesz segít.
2012. okt. 25. 03:54
 2/7 anonim válasza:

Am ja..igyál egy jót és minden másabb. Ha mégsem akkor legalább lesz mire fogni a bátorságod! :D

"Esetleg van valami önbizalom növelő eljárás?"

Hát..öö "dszina" :) nem önbizalmat növel..de attól nem fogsz hebegni/habogni!! :))

2012. okt. 25. 04:40
 3/7 anonim ***** válasza:

Járj többet emberek közé, barákozz (ne csak csajozz), kezdj el egy sportot, bármi. Jön az majd magától.

Sok sikert! :)

2012. okt. 25. 08:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Nyomást érzel belülről = stresszelsz. Gondolom, az adrenalinszinted is felmegy ilyenkor. Talán lehet, hogy a szervezeted menekülésre késztet. Ez azonban csak az, hogy neked új ez a szituáció, amit szoknod kell.

Járj emberek közé! Beszélgess emberekkel csak úgy (nem muszáj lányokkal, hanem bárkivel.) Minél többet beszélgetsz, annál oldottabb leszel más emberek társaságában. (Legalábbis elvileg.)

2012. okt. 25. 09:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Csajokat kezeld legjobb barátként, és ne a jövendő gyermekeid anyjaként.
2012. okt. 25. 10:20
 6/7 anonim ***** válasza:

Szerezz egy barátnőt! :-)

Érj el sikereket. Fuss egy szigetkört. Ha nem tudod sétálás nélkül, akkor próbálj legközelebb kevesebb gyaloglással. Utána javíts az idődön. Ez is önbizalmat ad.

Járj el rendezvényekre, egyedül. Az elején sz@r lesz, de rá leszel kényszerítve, hogy beszélj valakivel. Ne az legyen a célod, hogy valakit felszedj! Csak érezd jól magad!

2012. okt. 25. 10:23
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Én ugyanilyen voltam most 27 vagyok és negatív, mindenkit utáló, kellemetlen ember lettem. Beakasztok. Ha nekem nem lehet jó másnak se legyen elven.
2012. okt. 25. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!