Az önbizalmam egyenlő a nullával. Mit lehet ez ellen tenni?
Attól nem lesz önbizalmad,ha még azt sem hozod ki magadból amit lehetne.Leírtad a bajt.nem figyelsz oda magadra,nem hordasz előnyös ruhákat.Akkorhát mitől tartanád magad szépnek?
Én sem vagyok az önbizalom magasfokán,de amikor megcsinálom a hajam,kiemelem a szemem és szépen felöltözök,akkor sokkal jobban érzem magam,mintha felcsapnám lófarokba a hajam,0.sminkkel és melegítőben mennék mondjuk iskolába.(bár van aki így is jól érzi magát)Ameddig nem adsz te is magadra,addig ne várj pozitív visszajelzéseket és a tükörtől se várj vmi fotomodellt.
Van kiút,bár nem könnyű...tedd pont azt,amit leírtál,hogy nem szereted csinálni.Nem szeretsz sminkelni,vagyis nem látod értelmét.Sminkelj! És öltözz szépen,alakíts ki egy stílust magadnak,amiben legjobban érzed magad.
Mi hárman vagyunk testvérek a családban,lányok,én vagyok a legkevésbé szép(legalábbis igy érzem magam).Nem vok tökronda,de nem vagyok megelégedve se magammal.Amikor azt mondták nekem,hogy miért nem sminkelet,akkor az volt a válaszom,hogy miért sminkelnék,azért hogy ha leszedem a sminket,megijedjenek az emberek?! :D. Ez igy visszatekintve vicces nekem,de nemrég még nagyon szenvedtem miatta.Meg azt mondtam,hogy minek öltözzek szépen,mikor ilyen fejem van,akkor kit érdekel,hogy milyen jó a hátsóm? Szeretnék valamit mondani:a szépség múlandó.Ezt vésd a fejedbe.Sok szép ember (tisztelet a kivételnek)nem kell senkinek,max kalandra,mert belül üresek.Te erre vágysz?
Kül lehet,hogy csak rosszul látod magad..bebeszéled magadnak,hogy ronda vagy.
A szép belső pedig virít,és megszépíti a külsőt is.A szó szoros értelmében.Régem mogorva voltam,s a szemeim valahogy picik,összehúzottak voltak-szomorú tekintetem volt.Ahogy elkezdtem érdeklődni a külvilág felé,a szemem sem volt szomorkás,lefelé görbülő többé,nem üres a tekintetem,hanem érdeklődő,csillogó,nyitottabb.Azt mondják,mintha egy másik személy lennék,szebb.Az arcbőröm beteges volt,khatott rá astressz,az idegölődés.Ami a külsőm miatt is volt.Amióta nem stresszelek annyit,az arcom is tisztább.A stressz kihat az egészségre,a kölsőre ugyanúgy,ahogy a belsőre.
Hidd el,tudom hogy érzed magad,mert ebben voltam kb 4 évet mire megtanultam másképp gondolkodni magammal kapcsolatban.Lehetetlennek tűnt,hogy valaha is kikerülök ebből,de most azt mondom,nem lehetetlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!