Elég sok idő volt mire megtanultam rendesen csajozni. Akkoriban eléggé sokat jártam el a haverjaimmal oszálytársaimmal szórakozni. Azomban mára a pia ízétől rosszul vagyok és kimozdulni sincs nagyon kedvem. WTF történt?
Azzal semmi gond, ha már nem vágysz a féktelen bulizásra, de nem ásd el magad a géped mögé, az nem egészséges. Járj el sportolni, és meglátod, hamar visszatér az életkedved. És azok a barátaid, akik amiatt pártolnának el tőled, mert nem akarsz velük minden másnap bebaszni, nem igazi barátok, csak haverok, velük nem kell törődni. Az igazi barátok meg úgyis maradnak.
Amit tanácsolni tudok, hogy sportolj, járj könyvtárba, vagy csináld azt, ami igazán érdekel. A csajok miatt ne aggódj, akikre valóban érdemes időt szánni, azokkal valószínűleg nem egy diszkóban fogsz megismerkedni, ott nagyon kicsi az esélye. Tehát csináld azt, ami érdekel, és lehet, hogy pont ott fogsz megismerkedni valakivel. És ne aggódj semmin, még fiatal vagy, korai lenne lemondani az életedről, hiszen a java még hátra van :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!