Szerintetek is értelmetlenség, hogy apa csak 24 -én engedi feldíszíteni a fát?
Figyelt kérdés
Mi baja lehet azzal, hogy 22-23-án díszítjük?Tegnap emiatt volt veszekedés.Apa azt mondja, hogy 24-én kell mert akkor van Szenteste,anya meg azt, hogy nem érti az önfejűsködését ebben a dologban, a karácsony a gyerekekről szól és nem apa akaratáról.2013. dec. 23. 11:16
11/25 anonim válasza:
Agent K ! Nálunk is mindig így volt. Szerintem is 24.-e a fadíszítés napja.Ugyan addigra már kicsit fáradtak vagyunk,de én mindent nagy örömmel csinálok,mert minden a családról szól.Nekik akarok örömet szerezni a vacsorával,a karácsonyfával,az ajándékokkal.Próbálom úgy időzíteni a dolgokat,hogy minden jó legyen.
12/25 anonim válasza:
24.e a fadíszítés napja és ajándékozás este van, és nem reggel. Miért? Mert ez a szokás, és mert nem sietünk sehova.
tudom hogy fáj a pici szíved mert várnod kell még 1 napot a tablerta meg xboxra, de ha ennyit vártál akkor 24 óra már nem oszt ne szoroz.
Amúgy meg hova sietni? manapság mindig csak sietnek az emberek mindenhova!
Én se engedem előbb díszíteni a fát!
A karácsony a családról szól és nem a gyerekekről, meg nem az apáról, végképp nem az ajándékozásról.
13/25 anonim válasza:
Hali!!
Mi ma díszítettük és hát szerintem jobb most. Mert én holnap csak ajándékot fogok csomagolni, de már szerencsére abból is kész van néhány.. :)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!!
:) :D
14/25 anonim válasza:
MI már október végén megkezdjük amikor az áruházak is belénk nyomják.
15/25 anonim válasza:
Csak ismételni tudom az előttem szólók véleményét.A karácsonyfa díszítés napja 24.-e.Van aki délelőtt, de számomra az igazán hangulatos a délután.Akkor elkészülök a husikkal, salátákkal, a süti meg káposzta már előtte való nap kész van, kicsit kitakarítok, a pulykacombot a sütőbe tolom, veszek fel egy ünnepibb, de kényelmes ruhát, és díszítem a fát, és számomra ezzel kezdődik meg a karácsony. :) Érdekes hogy a teraszra a fényfüzért a környéken én rakom ki a leghamarabb, de a fadíszítést sosem hoztam előre.
16/25 anonim válasza:
Mi már 2 hete feldíszítettük és 28.-án megyünk locsolkodni :-D
17/25 anonim válasza:
ó persze már még másodpercre pontosan nem akarjátok díszíteni? :D Mi akkor díszítjük amikor épp kedvünk van :D
18/25 MINDENLÉBENKANÁL válasza:
24.-én szokás. Attól,hogy hamarabb feldíszíted a fát két-három nappal azelőtt, még nem lesz hamarabb Karácsony. Egyébként is a Szenteste akkor van.
19/25 anonim válasza:
mi itt az usaban Mikulas utan diszitjuk fel a karacsonyfat
20/25 bamboochatheone válasza:
Ilyen apróságok miatt halnak meg az ünnepek. Na meg persze a multik miatt már október végén, a gyertyák után, rögtön karácsony van. Kellemes két hónapig(azaz az év egyhatod részében) azt nézni hogy karácsony van. És sajnos ez a tendencia egyre csak romlani fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!