Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit lehet adni Karácsonyra...

Mit lehet adni Karácsonyra olyan embernek, aki semminek nem örül?

Figyelt kérdés
Illetve örül, az alkoholnak. Mivel alkoholista, nem szeretném "támogatni" azzal, hogy azt veszek neki. Ötletem sincs.
2013. dec. 16. 08:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
fizesd be egy elvonóra, az lenne neki az igazi ajándék. lehet hogy nem örülne neki, de hasznára válna.
2013. dec. 16. 10:03
 12/17 A kérdező kommentje:
Hát az fix, hogy hasznára válna, de erőszakkal nem hiszem, hogy működne... Na nem mintha valaha is rájönne, hogy beteg...
2013. dec. 16. 10:22
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
A fotóalbumot (képekkel) és az ehető ajándékot én is jó ötletnek tartom. Süss neki mézeskalácsot és tedd bele egy szép dobozba.
2013. dec. 16. 10:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Egy fotómontázst videó formájában azokról az alkalmakról amikor ivott és készült róla fotó :D hátha leesik neki, hogy mindig piás.
2013. dec. 16. 10:33
 15/17 A kérdező kommentje:
"Suttyomban" iszik. Konkrét zugivó. Na nem mintha nem tudná mindenki, hisz az üvegeit már nem nagyon dugdossa. Apu is szólt már neki nem egyszer,de haszontalan. Na de a lényeg, hogy nem igen van róla piázós kép. Látszani meg nem látszik rajt, a gyomra, mint a szivacs. Nem is tudom mennyi kéne neki, hogy részeg legyen. Azt hiszem én ebbe a pia mennyiségbe belehalnék.
2013. dec. 16. 10:36
 16/17 anonim ***** válasza:
én láttam a Tescoban olyat, hogy egy Jack Daniel's dobozban volt valami csokiféle. vagy olyan is volt, hogy azt hiszem valami piás üveg volt, és csoki volt benne. :)
2013. dec. 17. 19:34
 17/17 A kérdező kommentje:
Jaja, van valami hasonló,, mint a dianás cukor, csak vodka van bent, meg ilyesmi. A Celebration-nek van pezsgős üvegben csokija pl. :) Holnap keresek valamit :)
2013. dec. 18. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!