Mit lehet adni Karácsonyra olyan embernek, aki semminek nem örül?
Én ezzel úgy lennék (illetve vagyok is, mert van ilyen ember a családomban, aki nem örül semminek) hogy teljesen mindegy, gondolkozhatok rajta sokat, költhetek rá egy vagyont, ugyanúgy nem fog örülni neki, mintha lesz.rnám és ami épp szembejön velem, azt venném meg neki...
Egyszerűen már nincs ötletem, hameg úgyis "mindegy" akkor mit görcsöljek...
Nekem apukám ilyen. Örül-örül, de nem látványosan és igaziból nem is nagyon érdekli.
Ebben az évben mi mindenkinek ehető ajándékot készítünk, úgyhogy lehet, hogy gáz, de apukám nagyon szerette régen a zsírban lesütött májat. CSirke vagy pulykamájból csinálta régen anyukám.
Úgyhogy ő egy szép üvegben kacsazsírban éesütött kacsamájat fogunk neki adni. Tény, hogy nem aza tipikus karácsonyi ajándék, de hátha elfogy. Korábban a könyveket ugyan elvitte, de olvasatlanul került a polcra...
Konkrétan anyukám...
Az a durva, ha a hugom vesz neki akármit,annak úgy örül látványosan, hogy na. Nekem egy egyszerű köszönömmel letudja, de látszik, h szrik rá... Talán a hugomat kéne neki becsomagolni:D
Orchideát szoktunk neki venni, de már abból is annyi van, ogy nem tudja hova tenni. Nem pohárból iszik, annál már durvább a helyzet...
Zokni, kesztyű, poncsó, sál már megvolt. Egyik éven egy rakás hajgumit, csatot ilyesmit vettem neki, mert nyöszögött, hogy az milyen jól jönne. A poncsóért is mennyit duruzsolt, aztán nem is hordja...
Nem bírom, hogy iszik, de hiába beszélek neki... Lehet veszek neki valami alkoholos csokit, akkor mégsem szeszt veszek, de mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!