Hogy tehetném széppé, Karácsonyiassá a Karácsonyunkat?
Őszinte részvétem Édesapád miatt!
Nem lehet könnyű, ha kisgyermekként sem éltetek meg igazán szép Karácsonyokat. Az utóbbi néhány évben nekem is nagyon nehéz volt a Karácsony, mert nem éreztem azt a bizonyos családias, szeretettel teli hangulatot.
Ezt a hangulatot szerintem belülről kell megteremteni. Persze sokat számíthat a karácsonyi sütik illata, a narancsos-fahéjas illat, a karácsonyi dalok, a hó stb., de ezek nem érnek túl sokat, ha a belső hangulat nincs meg hozzá. És ez a belső hangulat mindenkiben meg kell, hogy legyen.
Legyetek egymással türelmesek, segítőkészek. Hallgassátok meg egymást, beszélgessetek sokat, játsszatok vagy nézzetek filmet. Az a lényeg, hogy azt csináljátok, amit mindenki szeret. Töltsétek együtt az időtöket, szeressétek egymást.
Ezek mellett a tipikus karácsonyi hangulat felelős illatok, zenék is segítenek valamennyit.
18/L
Köszi a válaszokat!
Nagyon sajnálom mindkettőtöket!:/
Utolsó!
Nektek különösen nehéz lehet, még nekem is nagyon nehéz, pedig apukámmal ritkán találkoztam..nekem is Karácsony előtt halt meg.
Előre is boldog ünnepeket kívánok nektek!:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!