Hogy éljem át a karácsonyt erasmuson?
Figyelt kérdés
Spanyolországban tanulok februárig, de nem tudok hazamenni karácsonykor, mert nagyon drágák a repjegyek, és egy hónappal később egyébként is repülnöm kéne haza. Hogyan éljen át így a karácsonyt? Gondolkoztunk a rokonokkal, hogy később tartsuk meg az ajándékozást, stb-t de szerintem az már nem az igazi február elején. Csomagot küldenék nekik, de szintén nagyon drága (egy képeslap is 4000ft és ez csak egy címre).
Nyilván kinézek majd az itteni karácsonyi vásárba, meg az újévet Madridban szeretném tölteni, de ezeken kívül hogyan lehetne meghittebb a karácsony a család nélkül? Vagy hogyan tudnék így távolról mégis közös karácsonyt tartani velük? :)
okt. 28. 12:26
1/11 anonim válasza:
Nőjj fel, ne a karácsony körül forogjon már az életed. Élvezd ki, hogy nem ebben a kaka országban vagy épp, ismerkedj, ismerd meg az ottani szokásokat.
2/11 anonim válasza:
Simán megoldható, hogy kamerán keresztül velük legyél karácsonykor.
3/11 anonim válasza:
Wizznél jelen pillanatban dec. 22. Madrid-Budapest és dec. 29. Budapest-Madrid oda-vissza 72 ezer Ft, WIZZ Discount Club nélkül, amit ha megveszel ez még tovább csökkenthető. Nem látom árban a drámát, hogy ne tudnál hazajönni, ha tényleg szeretnél.
4/11 anonim válasza:
Nem tudom a hármas válaszolót ki és miért pontozta le, engem is kifejezetten érdekelne hogy akinek karácsonykor a 72ezer forint (180 EUR) "nagyon drága", annak mi az elképzelése, mennyibe kellene kerüljön ilyenkor egy oda-vissza repjegy?
5/11 anonim válasza:
mondjuk karácsonyozz az erasmusos társaságoddal?
6/11 anonim válasza:
Nem csak repülő létezik, busszal is haza lehet ám menni. Igaz nem feltétlenül olcsóbb, de tízszeres a menetidő.
7/11 anonim válasza:
De srácok, az senkinek nem jut eszébe, hogy esetleg a kérdező nem Madridban van? Spanyolország nem kicsi, és hiába van viszonylag sok nemzetközi reptere, simán lehet a legközelebbitől többszáz km-re is találni egyetemvárosokat.
8/11 anonim válasza:
Én vonattal utazzam svájcba és vissza, alvókabinosban, szerintem az a legjobb vagy busz.
9/11 anonim válasza:
7, viszont ott baromi jó, gyors és olcsó a vonat, ergo nem.gond elérni a repterket.
10/11 anonim válasza:
#9 a 7. vagyok, vonatoztam már idén Spanyolországban, az "olcsó"-val nem értek egyet. A többivel igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!