Hogy éljem át a karácsonyt erasmuson?
Spanyolországban tanulok februárig, de nem tudok hazamenni karácsonykor, mert nagyon drágák a repjegyek, és egy hónappal később egyébként is repülnöm kéne haza. Hogyan éljen át így a karácsonyt? Gondolkoztunk a rokonokkal, hogy később tartsuk meg az ajándékozást, stb-t de szerintem az már nem az igazi február elején. Csomagot küldenék nekik, de szintén nagyon drága (egy képeslap is 4000ft és ez csak egy címre).
Nyilván kinézek majd az itteni karácsonyi vásárba, meg az újévet Madridban szeretném tölteni, de ezeken kívül hogyan lehetne meghittebb a karácsony a család nélkül? Vagy hogyan tudnék így távolról mégis közös karácsonyt tartani velük? :)
Én ha kint lennék, elmennék ott egy templomba, és - ha van -, akkor karácsonyi koncertre/hangversenyre is.
Néznék jó filmeket, ennék valami finomat és neten keresztül küldenék képeket és zenéket a családomnak.
Én 2 éve kórházban töltöttem a karácsonyt, műtét után voltam, ahhoz képest ezerszer jobb lesz neked kint külföldön, egészségesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!