Mit vesztek a 10 év körüli lányotoknak karácsonyra?
Olyasmit, ami az ő saját kívánsága, álma, vágya... amit ő szeretne kapni ... amiről álmodozik ...
Nincs ötlet - a kirakatok meg a hülye reklámok tele vannak ötletekkel, de Ő SZEMÉLYESEN talán valami mást vár. Valami személyeset.
Az én lányom imád kézműveskedni, szóval mi komolyabb színezőket, filckészletet, varró -és gyöngyfűző készletet, akrillfestéket, és hasonló dolgokat adunk neki.
A lányodnak mi az érdeklődési köre?
Tiniknek való smink készletet, a most menő széles nadrágokat, babzsakon is gondolkodom, stitches telefontokot kert, és Undiguszti tarsast.
Van egy testvére is így ezekből a dolgokból max hármat kaphat meg decemberben.(Az én penztarcam sem termel végtelen pénzt csak úgy magától)
Tök jó neki, mert januárban megkapja a maradékot mivel akkor van a szülinapja 😄
Bármit, ami érdekli. Könyv ruha, tini smink/parfüm.Lányomnak is bejött egy időben a babzsák, Ha érdekli, akkor LEGO, könyvek, ruha.Ha szeret rajzolni, ahhoz kiegészítők, ha sportol, ahhoz valami.Amennyiben szerettek társasozni, a Catan telepesei is nagyon jó illetve az Igaz vagy hamis.
Utolsó, én meg fogom a fejem, mert a névnapja is decemberben van, a szülinapja meg karácsony előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!