Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit kértek/kaptok karácsonyra...

Mit kértek/kaptok karácsonyra és mit adtok a családotoknak, barátaitoknak?

Figyelt kérdés
Én már nagyon várom a karácsonyt, már most karácsonyi zenéket hallgatok, azon gondolkodom hogy miket süssek karácsonykor, meg hogy kitől mit kérjek és mit adjak másoknak. Meg már azt is várom hogy elkezdődjön a cipősdoboz akció, mert akkor küldök ajándékokat, hogy másoknak is boldog karácsonyuk legyen. Azt már tudom, hogy apától és a mamámtól közösen kapok egy laptopot, anyától pedig könyvet. Ti már foglalkoztok ilyenekkel? Várjátok a karácsonyt? Én már nagyon. 15/L

2013. okt. 11. 17:03
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én 11 éves lány vagyok, és én már hallgatok mindenféle karácsonyi dalt (kedvencem a Jingle bell rock és a Let it snow Michael Bublétól). Már megírtam a levelet a Mikulásnak és a Jézuskának ( a biztonság kedvéért mind a kettőnek). Persze tudom hogy nem léteznek, de olyan hangulatos. Na a Mikulásnak "Mikulás kérvényező lapot" írok, mert azt még anyukám nyomtatta a munkahelyén és apát zsibnaszthatom avval hogy mikor volt söprögetve a kémény, meg hogy elbír-e a tetőnk 1m2 -ként 1 tonnát. Meg hogy már képben legyenek a szüleim. Én szerintem nekem ez lesz a legjobb karácsnyom. Most jutott eszembe, hogy ha apukám megengedi, írok levelet a Joulupukkinak ( nem tudom hogy írják), cipősdobozban adok pár ajándékot a Mikulásgyárnak (pont mostmár kezdek kamaszodni és jó adni). Most pont mázlim van. Van két kedvenc eggyüttesem ( szimfónikus metalt játszanak) amiknek az a nevük hogy Nightwish és Epica. Na pont most jön ki mindkettőnek egy DVD-jük. Azokat kérem BlueRay-ben. Meg egy számítogépes játékot, a Sim Cityt. Csak azt nem tudom hogy mit adok a szüleimnek, barátaimnak, nagymamámnak (most lett 80 éves ;] ), Jutka nénéméknek stb.

Készülünk eggyüt a karácsonyra. kedves kérdező? Küldetsz privit.

Bocs a helyesírási hibákért!

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2013. okt. 13. 09:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, én és apukám újra Nightwishre díszítjük a fát
2013. okt. 13. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:

áá én is készülök.karácsonyi dalokat hallgatok már most és már írom a listát h kinek mit veszek:3

én nem tudom...ricinus olaj meg ilyen szépség ápolási dolgokat:DD :) 13/l

2013. okt. 13. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!