Ti megengedhettek magatoknak, családotoknak idén egy nyaralást?
Igen. Balatonra megyünk, majd Ausztriába és Olaszországba.
De a nyaralás nem csak az lehet, hogy az ember elutazik messzire, volt, hogy nekünk sem volt sok pénzünk, akkor otthon maradtunk, és elmentünk mindennap megnézni valamit a városban, vagy a közeli strandra. Merrefele laktok?
Mi eddig soha sem tudtunk elutazni nyaralni. 7 éve vagyunk egyutt a férjemmel és évente max. 1x-2x strandra mentunk 1 napra. Már 2-3 éve még oda sem voltunk, mert a legkozelebbi strand is 100 km-re van tolunk.
26N
Sajnos nem megyünk mi sem nyaralni, hisz anyagilag még szűkösebbek vagyunk mint gondoltuk!
Úgy terveztük hogy elmegyünk ide 100km-re Abádszalókra, 2éjszakára, sajnos ez sem jött be!
Nagyon igyekszünk hogy még augusztusba elkezdődjön a ház felépítése.
És még így is pénz hijján vagyunk!
El vagyok keseredve, de annak örülök hogy más el tud menni, mivel legalább élünk, és nem vagyunk még teljesen csődbe, és ez mindennél fontosabb :)
Ha nem érdekelné a családunkat a pénz, akkor most se neked írnék hanem valahol lubickolnék a román tengerbe pl.
Nálunk ezelőtt 5-10évvel voltak nagy nyaralások átlagosan 2hét volt, vagy ameddig tartott a pénz.
A balaton 4 tagú családnak is, egy kis kempingben pár száz ezer ft
A külföldi utak is kb 2-3x annyi
Anyuék is már túl vannak annyi úton, hogy semmi újdonságot nem találnak benne, én is mikor kicsi voltam utazás előtti napokban aludni se tudtam, most meg nem mennék már...
Én is felnőtt vagyok, kell a pénz későbbre, szóval nincsenek már rongyrázások
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!