Huszonévesen mennyi idő után vagy a kapcsolat mely szakaszában mutatjátok be az új partnert a családotoknak?
Az én szüleimmel 2 hét után találkozott a barátom, mert véletlen összefutottunk az utcán, így bemutattam őket egymásnak és beszéltek pár szót séta közben. Engem kb. másfél, 2 hónap után mutatott be a családjának. De mi nem találkoztunk sokat, hetente 1x-2x pár órát, mert még középsuliba jártam, ő egyetemre egy másik városba és jelenleg is 40 km-re vagyunk egymástól. Szóval annyira még nem volt elmélyült a kapcsolat, de már bemutatott. :) Most vagyunk együtt 4. éve, hetente megyünk vagy hozzánk vagy hozzájuk.
21L
4 hónap után mutattam be, akkor is ő szerette volna, én még vártam volna, mert csak a leendő férjemet akartam bemutatni, ez bejött így is.
Ezt azért akartam így, mert előtte szerintem túl sok fiút vittem be a családba
16 évesen muszájból, mert a találkozást így tudtuk megoldani..
18 évesen mert nagyon szerettem, (de őt ismerték korábbról) csak 3 hónapig tartott utána..
19 évesen, ő nagyona családhoz tartozott, 1,5 évig tartott...
Ez a szakítás után éreztem úgy, hogy már csak akkor amikor biztos vagyok magamban, mert nem akarok, még x pasit hazavinni, nagyszülőknek is bemutatni stb.
Szóval 4 hónap után még nem akartam volna önmagamtól, pedig a párom 1 hónap után bemutatott az édesanyjának.
A lényeg, hogy neki is és nekem is igazam lett, mert a későbbi férjemet mutattam be 21,5 évesen, 1 évre rá össze is költöztünk.
Szerintem, amúgy akkor érdemes, amor komoly már...ez lehet 1 hónap után, de lehet csak fél év..m,ásrészt függ a távolságtól is, mivel, ahhoz, hogy én bemutassak valakit úgy kellett a szüleimhez utaznom, hogy ott is alszunk utána..
Ha a szomszéd utcában laknak, akkor esélyesebb, hogy hamarabb találkoznak
26/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!