Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Felnőtt nők, feleségek, Ti...

Felnőtt nők, feleségek, Ti milyen ajándékot kaptatok a férjetektől, párotoktól?

Figyelt kérdés

2012. dec. 25. 15:49
1 2 3 4 5
 21/46 anonim válasza:
100%
nekünk nagyon aktuális volt egy új ágy, a régiben a szivecs hepehupás volt, szó szerint kipúposodott.. így megegyeztünk, hogy meglepjük magunkat egy új ággyal karácsonyra. :) Tehát kaptam egy fél ágyat, Ő pedig a másik felét. :)
2012. dec. 25. 17:08
 22/46 anonim ***** válasza:
97%
Nem kaptam olyan ajándékot, amit ki kellett csomagolni. Ellenben, a karácsonyi vacsora, amit készítettem, ízlett mindenkinek, megköszönték hálás szívvel. A gyermekeim szeretnek, megbocsátottam azoknak akik vétettek ellenem, én is bocsánatot kértem azoktól, akiket megbántottam. Ez olyan örömmel töltött el, hogy az év 365 napjára elég nekem, hogy minden nap karácsony legyen. Számomra ez a legnagyobb ajándék. Üdv. Mindenkinek szép ünnepeket:)
2012. dec. 25. 17:30
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Egy ezüst fülbevalót:)

Boldog karácsonyt mindenkinek!

2012. dec. 25. 17:51
 24/46 anonim válasza:
91%

Pénzt, mert nem tudta minek örülnék :-O

8 éves házasság...

2012. dec. 25. 18:32
 25/46 anonim válasza:
100%
Semmit nem kaptam,ráadásul sikerült tönkre tennie a Karácsonyt is :( Azt hiszem,ennél rosszabb Karácsonyom még nem volt.
2012. dec. 25. 19:01
 26/46 anonim ***** válasza:
41%
Egy kutyára hallod ennyit költeni... Még ha lenne 6-7 éves és tényleg a szívetekhez nőtt volna nagyon. Ha egyszer tudjátok, hogy gyógyíthatatlan, el kéne altatni ebben az esetben.
2012. dec. 25. 21:43
 27/46 anonim ***** válasza:
91%

Én imádom az állatokat, és csak legutolsó esetben lenne szívem elaltatni őket. És ez most sajnos ilyen...

Az lenne legjobb a kutyának, ha nem szenvedne tovább. Ha a gyógyszerekkel megoldható, hogy nem szenved vagy nem nagyon, az más, de nem hiszem, hogy a gyógyszerek olyan nagyon enyhítenék a fájdalmait.

Ha nincs remény, hogy meggyógyuljon... Fájó szívvel ugyan, de valószínűleg elaltatnám :(

2012. dec. 25. 22:04
 28/46 anonim ***** válasza:
72%

Mi az, hogy egy kutyára ennyit költeni? Tudod Ő nem csak egy kutya, hanem családtag, társ, legjobb barát! Szégyelld magad! Nem, nem fogjuk elaltatni, mert a gyógyszerektől már teljesen jól van (a halálból hoztuk vissza szinte), a szeme csillog, vidám, örül, akar élni. Ha szenvedne akkor hidd el elengednénk! Ha neked nem lennének fájdalmaid, élhetnéd az életed gyógyszerekkel szinte tünetmentesen, de megmondanák, hogy maximum 1 éved van hátra, akkor ragaszkodnál az élethez, vagy azt szeretnéd, hogy "elaltassanak"? Hogy tudsz ilyet írni karácsonykor? Ő is érez, örül, szeret, ragaszkodik a családjához és küzd az életéért! Hidd el érzi, hogy mit teszünk érte, hálásabb, mint legtöbb ember!

Szégyelld magad, de nagyon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2012. dec. 25. 22:08
 29/46 anonim ***** válasza:
100%

Elhiheted, hogy ahhoz, hogy az ember szívébe férkőzzön valaki, akár állat, akár ember, nem kell 6-7 év, elég egy pillanat is! 3 éve van velünk lassan!

Ha elveszítenéd a gyereked, akkor azt néznéd hány éves volt és aszerint gyászolnád? Ekkora baromságot és érzéketlenséget írni, amit írtál!

2012. dec. 25. 22:11
 30/46 anonim ***** válasza:
34%
És szerinted az normális, hogy te meg ilyeneket írogatsz még karácsonyfátok sincsen? Ha valami versenykutya lenne, vagy ebből élnétek, oké, de egy sima háziállatra több tízezreket, százezret költeni, ne sajnáltasd magad.
2012. dec. 25. 22:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!