Mit tennétek, ha a férjetektől/párotoktól olyan ajándékot kapnátok karácsonyra, aminek egyáltalán nem örültök?
Lehet, hogy azért tette oda, hogy azt hidd hogy ezt kapod és ne keresd tovább az igazi ajándékot.
Ne keresgél majd megkapod amikor itt az ideje.
Szerintem jót akart. Amúgy lehet így akarja feldobni a szexuális életeteket.
Amúgy szerintem a szándék a fontos nem az ajándék :)
Én ezen az "ajándékon" biztos, hogy kiborulnék, és nem is rejteném véka alá. Azért elég gáz, ha annak ellenére vesz neked ilyesmit, hogy tudja, hogy te nem ilyen típus vagy...
Egyébként ha egyhangúnak ítéli a szexuális életeteket, azt esetleg veled is megbeszélhette volna.
Nem keresgéltem, csak a tartalék ágyneműhuzatot szedtem elő, mert a legnagyobb gyerek benyalt valami hányós vírust és nem száradnak túl gyorsan a kimosott ruhák.
Én sajnos nem az a típus vagyok, aki szereti az ilyen játékokat. Nem vagyok prűd, de ne egy kártyalap mondja meg, hogy mihez legyen kedvünk.
A szexuális életünkön pedig először egy kiadós fogyókúrával tudna segíteni (ezt persze nem mondtam neki soha, mert akkor vérig sérteném), mert így a "feladatok" nagy része fizikailag amúgy is megoldhatatlan.
"A szexuális életünkön pedig először egy kiadós fogyókúrával tudna segíteni"
Szóval a férjed kissé pocakos,ezért te már nem kívánod annyira,ő meg ezt megérezte,és szeretné ha jobb lenne a szexuális életetek?
Lehet hogy fogsz mást is kapni,az is lehet,hogy ez egy célzás volt a részéről.....
Nem, én kívánom őt és a + kilók ellenére is tetszik, ezzel nincs gond, csak azzal, hogy ő már nem "kissé pocakos" és így jelentősen csökkentek a lehetőségeink.
Mást nem fogok kapni, mert volt egy értékhatár ami még belefér a hónapban és mindketten ilyen értékben veszünk a másiknak ajándékot egy kívánságlistáról. Ez a játék határozottan nem szerepelt a listámon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!