Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mit tennétek, ha a férjetektől...

Mit tennétek, ha a férjetektől/párotoktól olyan ajándékot kapnátok karácsonyra, aminek egyáltalán nem örültök?

Figyelt kérdés
Reggel megtaláltam a szekrényben az "elrejtett" ajándékomat, egy erotikus társasjátékot. Eléggé ledöbbentem. Nem tudom, hogy hogyan is tudnék örülni neki, amikor megkapom. Mellette volt a kártya is, tehát biztos, hogy nekem illetve közös ajándéknak szánta. Kicsit csalódott is vagyok, hogy ennyire nem ismert meg az évek alatt.
2012. dec. 21. 12:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Azért mégis lehet, hogy nem csak ezt kapod. Azt írod vannak gyerekek is, gondolom előttük van az ajándékozás is. Ez esetben lehet, hogy kapsz valamit, a listáról és este, miután a gyerekek lefeküdtek, megkapod pluszban ezt is. Mondjuk én elváltam, de egyszer én is kaptam a volt férjemtől egy ajándékot, aminek nem örültem. Drága ajándék volt, de olyan érzésem volt, hogy nem nekem szánta, hiszen én nem vágytam rá, ő viszont igen. Ezt utána tisztáztuk is.
2012. dec. 21. 14:12
 12/18 anonim ***** válasza:

Eleinte párom is vett erotikus jellegű dolgot,muszáj volt megmondani konkrétan,hogy bár őt imádom,de ezeket tüntesse el,mert nem vagyok rájuk kiváncsi.

Azóta normálisakat vesz.

2012. dec. 21. 14:30
 13/18 anonim válasza:

Lehet úgy gondolta, hogy ideje kipróbálni valami újat, és ez egy célzás jellegű ajándék lenne. Szerintem ez nem feltétlenül a másik ismeréséről szól, és még akár jó is kisülhet belőle.

Én rengetegszer kapok olyan ajándékot, amivel annyira nem tudok mit kezdeni, de ha szívből adják, annak mindig örülök, és sosem szoktam kimutatni senkinek, hogy "béna az ajándékod". Örülök, hogy gondolt rám. :)

2012. dec. 21. 15:37
 14/18 anonim ***** válasza:
Volt már rá példa, hogy nem dobtam hátast az ajándéktól... illetve pont, hogy dobtam, csak nem a boldogságtól. Nem karácsonykor volt, de nem is ez a lényeg. Úgy tettem, mintha örültem volna, nem akartam megsérteni, mert amit vett, azt alapjáratban szeretem, csak pont az a példány volt elég csúnyácska. Időközben pedig egészen megszerettem.
2012. dec. 21. 18:19
 15/18 anonim ***** válasza:
Szerintem tök kreatív ajándék, bár aki kicsit vallásos szentünnepen erotikus töltetű ajándékot kapni vagy adni bizarr de felfogás kérdése ez is. Én erre azt mondom még belefér ez az ajándék hisz tök jó poén ha belegondolunk meg mondjuk egy szexi fehérnemű melléje ami a páromat felfokozza,ha vibrátort kapnál na az elég gáz lenne,annak én se örülnék, de ez szerintem inkább vicces mint ledöbbentő:D én jót mosolyognék, de ez az én véleményem, ettől függetlenül nyilván az ember a párjának tekintettel a szentünnepre elegánsabb nemesebb ajándékot ad s kap, de ez is kinek hogy.:)
2012. dec. 22. 14:27
 16/18 anonim válasza:

Én sem örülnék neki ha ezt kaptam volna, de remélem azért jól alakult a szenteste!

Kaptál még valami mást is?

BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!

2012. dec. 25. 15:49
 17/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Nem, nem kaptam mást. Úgy tettem, mint akinek tetszik, fel is ajánlottam, hogy próbáljuk ki. Kíváncsi voltam neki tetszik-e. A játékszabályok elolvasása és a játék áttanulmányozása után közölte, hogy ez egy hülyeség és ő ezzel biztos, hogy nem fog játszani. Majd egy másfél órás keresgélés után dühösen bevallotta, hogy elfelejtette eltenni a blokkot így még vissza sem tudja vinni, hogy valami értelmeset vegyen belőle. Kiderült, hogy az egyik munkatársa ilyet vett a barátnőjének és azt gondolta, most majd meglep valamivel amire nem számítok. Tény, hogy valóban meglepődtem. :)

2012. dec. 27. 11:27
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
látod, a jó szándék megvolt benn :)
2012. dec. 27. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!