Anyunak nem mondtam meg két jegyet ami hát úgymond nem lett jó. Az osztálytársamtól tudta meg, és enyhén szólva kiborult. Elmondta mit kaptam volna karácsonyra, és nagyon jó lett volna. Mit kell tennem, hogy jóvá tehessem?
Mit kaptál volna?
Ígérd meg neki, hogy kijavítod a jegyeket, többet tanulsz és hogy ezután mindent elmondasz neki, csak nagyon szégyellted, hogy ilyen rossz jegyet kaptál és nem akartál neki szomorúságot okozni azzal neki, hogy ilyet kaptál. De tudod, hogy ez így nem jó, többet nem fordul elő.
Akkor idén nem lesz One Direction karácsonyra :D
Amúgy, anyukád még sok dolog miatt kifog borulni míg fel nevel téged, tehát nem pont ezen kéne mérgelődni, nálunk a s*ggemet elverték és utána minden a régi volt
Mondd neki hogy ne karácsony előtt veszekedjen, hanem legalább míg tart, addig ne
20/F
Szia!
A kérdés inkább az, hogy miért nem mondtad el.
Féltél? Vagy nem akartad megbántani? Vagy szégyellted?
Ezt válaszold meg és utána tudok segíteni szerintem.
mondd meg neki, hogy csak akkor akartad elmondani, ha már sikerült kijavítani. Ezzel láthatja, hogy jóvá akarod tenni a dolgot.
mit kaptál volna? ez engem is érdekel :)
hát akkor tanuld meg a leckét, és legyél vele mindig őszinte :) az én anyukám is mindig csak ezt az egyet várta el tőlem igazán. mehettem mindenfelé, amerre akartam, csak tudnia kellett hol vagyok, hogy ha valami baj van.
off: szerintem nem szép az anyukától, hogy ízt csinálta az ajándékkal, két rossz jegy nem ér meg ilyen bűntudatot egy gyereknek :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!