Félek a karácsonytól. Más is így van ezzel?
Amikor gyerek voltam, akkor féltem igen. Anyám folyton otthon volt, és rettenetes volt a közelében lenni, ha éppen az ellenőrzőmben lapult néhány 4-es vagy 3-as a sok 5-ös mellett... Egyáltalán nem volt megértő vagy elnéző, és direkt éreztette, hogy mennyire rossz és lusta voltam, hogy nem csak 5-öseim voltak...
Ez így felnőve röhejes. De akkor tényleg rettegtem. Hétköznapokon jobb volt, mert akkor kevesebbet volt otthon. De karácsonykor állandóan ott volt a levegőben emiatt a feszültség... Anyám tökéletes mintapéldánya azoknak, akik gátlásokat építenek a gyerekükbe...
Részeg apám nem volt, az enyém dohányzott volna, ha nálunk élt volna, de anyám hisztije miatt elváltak.
Felnőttem, egy fokkal jobb már, és majd ha saját családom lesz, akkor talán igazi karácsonyom is lesz majd.
"... és majd ha saját családom lesz, akkor talán igazi karácsonyom is lesz majd."
De szép mondat :) Így legyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!