Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Félek a karácsonytól. Más is...

Félek a karácsonytól. Más is így van ezzel?

Figyelt kérdés
Nálunk elég rosszak a karácsonyok,anyám élettársa részegen balhézik,anyám idegeskedik,semmi karácsonyi hangulta nincs,este csak tv-zés van,semmi beszélgetés.Eddig legalább a tesóm otthon volt,de tavaly már ő is a párjával karácsonyozott,én meg egyedül a szobámban.
2012. dec. 21. 16:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyszerű önismereti kérdés.
2012. dec. 21. 16:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Amikor gyerek voltam, akkor féltem igen. Anyám folyton otthon volt, és rettenetes volt a közelében lenni, ha éppen az ellenőrzőmben lapult néhány 4-es vagy 3-as a sok 5-ös mellett... Egyáltalán nem volt megértő vagy elnéző, és direkt éreztette, hogy mennyire rossz és lusta voltam, hogy nem csak 5-öseim voltak...

Ez így felnőve röhejes. De akkor tényleg rettegtem. Hétköznapokon jobb volt, mert akkor kevesebbet volt otthon. De karácsonykor állandóan ott volt a levegőben emiatt a feszültség... Anyám tökéletes mintapéldánya azoknak, akik gátlásokat építenek a gyerekükbe...

Részeg apám nem volt, az enyém dohányzott volna, ha nálunk élt volna, de anyám hisztije miatt elváltak.

Felnőttem, egy fokkal jobb már, és majd ha saját családom lesz, akkor talán igazi karácsonyom is lesz majd.

2012. dec. 21. 16:11
 3/5 anonim ***** válasza:

"... és majd ha saját családom lesz, akkor talán igazi karácsonyom is lesz majd."

De szép mondat :) Így legyen :)

2012. dec. 21. 17:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Én azért félek a karácsonytól mert anyu mindig meglepit szeretne venni és soha nem találja el az én ízlésem. (volt már olyan h azt kaptam amit ő szeretett volna de magának nem vette meg csak nekem és most ő használja). Félek megmondani h nem tetszik mert mégis szeretetből vette. De idén elhatároztam ha megint olyat kapok amire egyáltalán nem vágytam, finomam megmondom neki. ( persze nem bántóam(
2012. dec. 23. 15:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Engem az borít ki, mikor az én jó édesanyám reggeltől estig ordibál és parancsolgat a karácsonyt megelőző egy hétben, hogy szentestére minden csillogjon a lakásban. Amúgy a karácsonyozás nem rossz.
2013. jan. 8. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!