Ezzel a helyzettel mit kezdjek?
amúgy azt elárulom, két nő között ilyen helyzetben nincs őszinteség és bizalom, mg jólelkűség.
azzal, hogy te korrektül elé állsz, megkéred erre-arra, csak nevet azon, hogy gyenge vagy, tehetetlen ellene és még jobban nyeregben fogja magát érezni.
én az ilyen helyzetekben a páromat motiváltam arra, hogy likvidálja a csajt. és ezt sem úgy, hogy megkértem. hanem lejárattam előtte a csajt. és azt sem közvetlenül, tehát úgy, mintha én szánnám őt :)
és mi az érdekes egy nő a barátjának ugyanezt tette velem szemben, a barátja már nem is köszön nekem...
kedves kérdező nagyon amatőrnek tűnsz még ilyesmikben simán kijátszható vagy még a fentiek szerint. sajnálom. dehát tanulnod kell. ha pasiról van szó, nincs barátság. ezt jegyezd meg, mert alap a nők között.
és ez csak a kezdet amit tudni kellene. az alap.
Szerintem is kérdezd meg a férjed erről,és annak a válaszolónak igaza van aki azt irta,hogy a férjedet kellett volna rá venned,hogy koptassa le a nőt,és egyáltalán,milyen dolog,hogy falaz neki,én ez miatt nagyon haragudnék.
Azért is hogyha tényleg most ő kezdeményezte a közösségi oldalon az újbóli jelölést.
Ennek a nőnek vagy tetszik a férjed,vagy nagyon hülyének nézi,és kihasználja,vagy mindkettő.
Én meg azt nem értem hogy mi a fenének szólsz bele. Mi van ha kamualibit szolgáltat a férjed? az ő dolga. ha ő ebbe belemegy akkor tegye. nagyon szánalmas ez a féltékenykedés. Csak azt éred el vele, hogy titokban fognak beszélni. Én inkább jót röhögnék a szitun és kíváncsi lennék mi történik. Addig addig csinálod a fesztivált, amíg a férjed fog bepróbálkozni a csajnál. ha már úgyis kéznél van tőled meg elment a kedve.
34/N
"Én meg azt nem értem hogy mi a fenének szólsz bele. Mi van ha kamualibit szolgáltat a férjed? az ő dolga. ha ő ebbe belemegy akkor tegye. nagyon szánalmas ez a féltékenykedés."
abban nem gondolsz bele mi motiválja a férfit a falazásra egy csajnak? szánalmas féltékenység? csak ész...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!