Kövecskés fölbevaló talál-e egy negyvenes anyukának?
Édesanyámnak vettem karácsonyra, de a szobatársak meggondolkoztattak... Egy egyszerű, szolidan öltözködő negyvenkét éves nőről van szó, aki háziasszony és három gyerek édesanyja (tehát nem kis fekete ruhás titkárnőre kell gondolni). A fülbevaló ezüst, modellre ilyen, mint amilyen a képen látható, kivéve, hogy a kövecske kicsi és fehér/átlátszó. [link]
Meggondolkoztattak a szobatársak, hogy vajon talál-e hozzá, merthogy a fülcsi inkább tinis a kő miatt. Szerintetek? Vennétek anyukátoknak ilyet?

Szerintem jó ötlet, és így elképzelésre biztos szép lehet. Diszkrét, mégsem sablonos, és szerintem nem "tinis" sem a kő miatt, se másért. :) Az én anyum (44 éves) biztosan örülne neki. :)
16/L

Én 40 éves nő vagyok, és sok fülbevalóm van, köztük sok köves is.
A kép elé rossz , jobb lenne látni hogy milyen ha fülben van, mert így nekem is gyerekesnek tűnik de nem a kő miatt,hanem a csat miatt.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!