Ha karácsony napjaira kérhetnél valakit magad mellé, aki már (vagy még) nincs veled, élnél a lehetőséggel? Ha igen ki lenne az?
Figyelt kérdés
Ha 24.-25.-26.-ára magad mellé varázsolhatnál valakit aki már nincs veled (elhunyt szülő, barát aki elhagyott/messze van), vagy még nincs veled (leendő kisbaba, nagy ő a jövőben) élnél a lehetőséggel?
Ha igen ki lenne az, akit kérnél az ünnepre magad mellé?
2012. dec. 17. 20:13
11/11 anonim válasza:
Én a nagybátyámat kérném vissza, ha lehetne, még csak 3 percre is... nem tudom, miért kellett meghalnia, szeretném, ha elmondhatná, miért kellett ilyen fiatalon elmennie... nagyon szeretném utoljára megölelni, mert amikor még megtehettem volna, gyáva voltam, és elszaladtam, és ezt amíg élek nem tudom magamnak megbocsájtani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!