Hogyan oldjátok meg a Karácsony napjait, hogy mindenhová eljussatok?
Mi 24-én mindig itthon vagyunk (anyu,apu,bátyám,én).
25-én délelőtt megyünk a mamámhoz (100 km-re lakik). Ott ebéd után van a szűk családi karácsony (mi 4-en, anyu testvére, mama), délután mama testvérei, és azok gyerekei, unokái gyűlnek össze (tehát a mamai ágú másodunokatestvéreimig). Idén jó sokan leszünk, mert a két legidősebb másodunokatesóm már barátnőt is hoz:)
26-án ebédre megyünk a tatai ághoz tartozó családhoz, azaz papám öccséékhez, nekik van két gyerekük és egy unokájuk.
Az, hogy mamánál vagyunk vagy valahol máshol, az változó, minden évben cserélődik (Mi és anya egyik unokatestvérének a családja mindig kimarad, mert mi nem abban a városban lakunk.), csak most bomlott egy kicsit meg, mert mind a két ünnepség mamához jött volna ki, és azt azért nem vállalta be.
A másik mamámhoz pedig nem megyünk, mert ő nem 100, hanem 10000 km-re lakik, és nem ünneplik a karácsonyt.:P
(és bocsi, ha túl részletes lett a válasz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!