Mindig mindenhova viszitek magatokkal a gyereket? Még akkor is ha nagyihoz belehetne vinni egy fél órára amíg elszaladnál boltba?
Szia!Azt gondolom,hogy a babócáknak sem jó mindig mindenütt az anyukájával lenni.Mi faluban lakunk,így szinte minden elintézni valót autó segítségével bonyolítok és emiatt általában a közeli városba utazom.
már kitapasztaltam,hogy minden gyorsabban megy,nem kell aggódnom a baba épségét illetően,biztonságosabb otthon a nagyival.
Ugyanis ma történt velem az,ami még soha másfél év alatt. ennyi idős a kisfiam. gyors leraktam nagyinál,mert a kánikulába elég volt hozzá elvinni,mert mentem postára,gyógyszertárba és boltba is. megyek haza,biciklivel,erre látom a szembe jövő csaj nagyon bámulja a gyerekülést. persze ő babakocsival volt :S
és ebből gondolom hogy meglehetett a véleménye,mert nem volt benne a gyerekülésbe a fiam. Ezért volt ez a kérdés :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!