Mi mindent hordotok magatokkal a pelenkázós táskában?
pelenka, popsitörlő, Sudocrem, textilpelus
Ez a 4 dolog mindig benne van, és egyébként alkalomfüggő. Mikor mire lesz szükség: váltóruha, kaja, kispléd.
Köszi, de igazából a fölös dolgokra gondoltam. Hogy csak én vagyok-e, akinek folyton tök nehéz a tasija...
Nálam van a melltartóbetéttől kezdve a műanyagzacsin, játékon, pótcumin, oltási könyvecskén keresztül minden. Ha nagyiékhoz megyünk (1 napra) még pótruha és lázmérő, lázcsillapító és egyéb kacat is.
Persze ha csak az utcába megyünk sétálni, akkor nem hurcolom magammal, de akkor se tudom, hogy ez normális?
A férjem sose érti mit cipelek benne....
èn minden séta, orvors, bevásárlás elött bekpakolok.
Ha csak séta akkor sokszor nem is viszem, max pénztárcát.
De mindig van ebnnek 2-3 pelus + popsitörlö. krémek meg ilyenek tök feleslegesek, mert ha piros neki akkor sem vagyok vele napokig távol hogy ne tudjam bekenni otthon.
Pelenkázó alátéte és egy fertötlenítö kiskendö (egyesével van csomagolva) ezek mindig vannak ha idegen helyen kell pelusozni.
aztán ha kaja is bele esik akkor forddóvíz+ táp. ha hosszabb irdöre pl egészdélutános bevásárlás, akkor viszek váltás body-t, más nem kell mert ha ki is folyik nem fogom idegen helyen teljesen átöltöztetni.
plussz cumi mindig van mert az leeshet. és olyan csörgöt két darab ami leköti.
3 hós a babám és karikor repültünk, ott pl a gépén úgy bekakált hogy kifolyt hátul. de nem volt nálam + rugi és semmi baja nem lett. én nem szeretk sok cuccot cipelni, pedig az én kézitáskám mindig tele volt.
Az enyém mindig nehéz.
De inkább ráakasztom úgy a babkocsira, minthogy álandóan pakolgassam.
Én két gyerekkel megyek.
Pelenka, popsitörlő, 1-1 textilpela fertőtlenítő kendő, pótruhák, 1-1 apró játék, innivaló, kis rágcsa, plusz még az én dolgaim (pénztárca, fésű, betét, kulcsok, telefon...)
Ha most kinyitnám, biztos találnék még benne valamit:)
Orvosi kiskönyv, 2-3 pelus, popsikrém, popsitörlő. - egyik rekesz
váltás body, harisnya - másik rekesz
Víz, ha épp kell kaja, akkor az is - harmadik rekesz
Saját cuccaim (kulcs,telefon, pénztárca) negyedik rekesz:)
A tetejére meg rádobok általában pár játékot (kisautó, kocka) ami aztán tuti beleesik valamelyik rekeszbe, és lehet keresgetni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!