Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit és miben visztek magatokka...

Mit és miben visztek magatokkal, ha csak rövid időre mentek el otthonról, pl sétálni, vagy gyors ügyet intézni?

Figyelt kérdés
Mindig viszitek az egész pelenkázóstáskát, menetfelszereléssel?
2009. jún. 9. 08:00
 1/10 anonim ***** válasza:
93%

Táskámba teszek egy textil-pelust, meg 1-2 szem babapiskótát esetleg nagy melegben vizet.

Ha családlátogatóba megyünk: 3 db pelus, 2 textil-pelus, popsitörlő, üveges bébiétel.

2009. jún. 9. 08:03
 2/10 anonim ***** válasza:
78%
ha csak sétálni megyünk, akkor nem visszük az egész cuccot magunkkal. ha viszont vásárolni, ügyeket intézni, akkor visszük.
2009. jún. 9. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:
63%
A pelenkázó táskában benne van minden és a babakocsira felakasztva még helyet sem foglal.
2009. jún. 9. 08:06
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Én nem szoktam 2-3 órájért vinni pelenkázót, csak ha egész délutánra megyünk valahova. A fiam csak itthon tud kakálni, még soha nem csinálta máshol. Ezért feleslegesnek tartom. Viszek vizet, kekszet, egy játék a kezébe azt kész.
2009. jún. 9. 08:25
 5/10 anonim ***** válasza:
68%

babának: cumi

magamnak: innivaló, papírzsebkendő, telefon, pénztárca

2009. jún. 9. 09:05
 6/10 anonim ***** válasza:
72%

ÉN mindig viszem a pelenkázó táskámat mindenhova. Sose lehet tudni!!!

Ha nem volt nálam, akker mindig kellett volna valami.

A törlőkendő mindig jó ha kéznél van.

Vizet mindig viszek (magamnak is). Iratok, miegyás...

2009. jún. 9. 09:08
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

SZia!

ha csak délutáni kis sétára megyünk, én nem viszek nagy pelenkázótáskát, még az elején sem, most 7 hónapos, de nem is volt rá szükségünk. Van egy kis oldaltáskám még régről, abba teszek: textilpelus, pelenka, törlőkendő, pelenkázóalátét, ha bármi történne. de ezt a kistáskát általában a kocsi aljába teszem, észre sem lehet venni, hogy ott van, és egy csomó dolog elfér mellé a piacról hazajövet. és mindenképpen tea vagy víz a babának.

2009. jún. 9. 10:31
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

innivaló, pótcumi, pótjáték, mini csomagos törlőkendő, textilpelus, kissapka

ha huzamosabb időre megyünk vhová, akkor persze pelus+popsikrém, ennivaló, pótruha is van nálam

2009. jún. 9. 10:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha ügyet intézünk csak,és tudom hogy nem vásárolok akkor kendővel vagy Mei-tai-jal megyünk.Van egy pici válltáskám amibe a legszükségesebbek beleférnek(kis cumisüveg,egy pelus,kis popsitörlő,textilpelenka és egy váltásruha)

A pelenkázótáskám tul nagy ahhoz hogy vállon cipeljem,néha a kis hátizsákomba pakolok.Igy a kezem is szabad.

2009. jún. 9. 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Viszek 2 db pelust, kis csomagos popsitörlőt, mini popsikrémet - ez mindig elfér a kézitáskámban is. Ez bármikor kellhet.

Amúgy papírzsepi és innivaló mindig van, esetleg pici játék.

2010. jún. 7. 12:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!