Mit és miben visztek magatokkal, ha csak rövid időre mentek el otthonról, pl sétálni, vagy gyors ügyet intézni?
Táskámba teszek egy textil-pelust, meg 1-2 szem babapiskótát esetleg nagy melegben vizet.
Ha családlátogatóba megyünk: 3 db pelus, 2 textil-pelus, popsitörlő, üveges bébiétel.
babának: cumi
magamnak: innivaló, papírzsebkendő, telefon, pénztárca
ÉN mindig viszem a pelenkázó táskámat mindenhova. Sose lehet tudni!!!
Ha nem volt nálam, akker mindig kellett volna valami.
A törlőkendő mindig jó ha kéznél van.
Vizet mindig viszek (magamnak is). Iratok, miegyás...
SZia!
ha csak délutáni kis sétára megyünk, én nem viszek nagy pelenkázótáskát, még az elején sem, most 7 hónapos, de nem is volt rá szükségünk. Van egy kis oldaltáskám még régről, abba teszek: textilpelus, pelenka, törlőkendő, pelenkázóalátét, ha bármi történne. de ezt a kistáskát általában a kocsi aljába teszem, észre sem lehet venni, hogy ott van, és egy csomó dolog elfér mellé a piacról hazajövet. és mindenképpen tea vagy víz a babának.
innivaló, pótcumi, pótjáték, mini csomagos törlőkendő, textilpelus, kissapka
ha huzamosabb időre megyünk vhová, akkor persze pelus+popsikrém, ennivaló, pótruha is van nálam
Ha ügyet intézünk csak,és tudom hogy nem vásárolok akkor kendővel vagy Mei-tai-jal megyünk.Van egy pici válltáskám amibe a legszükségesebbek beleférnek(kis cumisüveg,egy pelus,kis popsitörlő,textilpelenka és egy váltásruha)
A pelenkázótáskám tul nagy ahhoz hogy vállon cipeljem,néha a kis hátizsákomba pakolok.Igy a kezem is szabad.
Viszek 2 db pelust, kis csomagos popsitörlőt, mini popsikrémet - ez mindig elfér a kézitáskámban is. Ez bármikor kellhet.
Amúgy papírzsepi és innivaló mindig van, esetleg pici játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!