Kisbabánk hamarosan elkezd kúszni mászni. Aminek nagyon örülök, viszont van 2 kutyusunk, akiknek mindenhova bejárásul van, így azért nem olyan tiszta a parketta. Kutyás szülőket kérdezném, ők hogy oldották meg a dolgot?
Nem vagyk kutyas szulo. Nem tudnad a kutyusokat valahogy beszabalyozni, hogy most mar ne lehessen bejarasuk mindenhova? A legjobb szerintem, ha szerelsz fel ilyen racsos kaput arra a szobara, ahol tartozkodik a babad, vagy mondjuk valahogy kettevalasztod a lakast. Mi is hasznalunk kapukat, mert emeletes hazban lakunk. A lepcso aljara es tetejere raktunk kaput. Meg a mai napig fenn van, lassan 2.5 eves a lanyom, akkor szereltuk fel, mikor elkezdett maszni (8 honaposan), estere is becsukjuk, ki tudja, lehet kimaszik a kisagyabol, es ete boklaszik a sotetben. (meg kisagyban alszik, racsosban, imadja es nem maszott meg ki belole)
Szerintem a kapu jo megoldas lenne nalatok is, mert most mar hiaba kezdened tanitani a kutyust, nem szokna mar meg. Igy viszont a racs megallitja.
Ugyanebben a helyzetben vagyok, 8 hós baba+2 kutya. Mióta kúszik mászik a pici, elég nehéz, mindenáron el akarja kapni a kutyusokat. Ráadásul nálunk is bárhová mehetnek a kutyák a gyerekszobán kívül.
Mi annyit teszünk, hogy naponta többször felmosok, felporszívózok. A kutyák rendszeresen féreghajtva vannak, havonta visszük őket kutyakozmetikába. Plussz van egy gyerekszőnyeg, amire megtanítottuk a kutyákat, hogy ne menjenek, ezen van a játékok nagyrésze. De érdekes, a többi játékhoz sem nyúlnak a kutyák. Tudják, hogy az a babáé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!