7 hós babám felült a szőnyegen majd ültéből hátraborúlva eldőlt jó nagyott koppnva a fejével a parketta+szőnyegen. Ennek milyen hatása lehet, mire kell figyelni?
Ha hány, bágyadt, aluszékony, megváltozik a viselkedése, akkor orvos.
De hidd el nekem,semmi baja nem lesz .)
köszönöm!
mindennapos?????? én meg már majdnem mentőt hívtam
frászt kaptam
pedig ott ültem vele szemben, pillanatok alatt történt
Első vagyok, nyugodj meg, igen, mindennapos.
Majd amikor elindul, és fél percenként vágódik el, mert biztos már benne, h tud kapaszkodás nélkül menni, pedig mégsem, na akkor gondolj majd erre a kérdésedre:)
Semmi baja nem lesz, nagyon ritka, h a babák megsérülnek ilyenkor, nálunk volt két szájelharapás, pár vérző térd, de kb ennyi.
Annyira rugalmasak ők, a fiam 2 éves volt, amikor ksmotorral!!! lement 4 lépcsőt a ház előtt, míg egy pillanatra elfordultam, h rendesen behúztam-e a bejárati ajtót.
Barátnőm a lépcső aljánál állt, elkapni nem tudta, csak végig nézte a dolgot.
Semmi baja nem lett a fiamnak, hál istennek! Bár akkor én is sírtam az ijedtségtől.
Volt egy másik is, a szintén kismotor, a folyosón száguldozott vele, mondtam, h óvatosan kicsim, mert nekimész valaminek, a következő pillanatban befejelte a gázórát.
Akkorát csattant, h én tényleg azt hittem, h szétcsapta a fejét, de egy kicsi puklival megúszta. Meg persze hozzá a fél órás üvöltés. Azt kell iylenkor figyelni, h felsír-e azonnal, ha nincs eszméletvesztés, tehát mindjárt üvölt, akkor nagy baj nem nagyon lehet.
Na igen, tényleg mindennapos, ráadásul nálunk szőnyeg is csak kis részen van. Mégsem lett semmi baj, még állva is volt hogy koppanósat esett, hiába védsz ki 20-at, 21-edjére megesik....
Ha komolyabbat esik (ágyról, lendületből, stb), akkor amiket eddig írtak plusz hányás utalhat agyrázkódásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!