Szőnyeg vagy parketta?
Lehet, hogy butának tűnik a kérdés, de nagyon kicsi lakásban lakunk, ami amerikai konyhás, azaz 1 szobában van a konyha és a nappali. Ez a terület összesen kb 20 nm. A konyha részben kő van, a nappaliban parketta+szőnyeg.
A gondom az, hogy a nappaliban eszünk, mert a konyha rész nagyon kicsi. Így viszont a szőnyeget naponta takaríthatnám, állandóan foltos, mert mindent beleken, ráfolyat (17 hónapos).
Gondoltam felveszem a szőnyeget és marad a parketta. Mi a véleményetek? (társasház, úgyhogy nem hideg a padló)
szerintem is jobban jársz. ráadásul a por sem ül majd meg a szőnyegben.
nálunk a gyerekszobában is csak parketta van, egyáltalan nem hideg. eredetileg akartam rá venni valami szép, mintás szőnyeget, de rájöttem, hogy felesleges.
Nálunk sajnos nem jött be a parketta,de csak azért mert ki van szedve alóla a padlószőnyeg és baromi hideg.Olyan mintha mind a két szoba kővel lenne kirakva.Én most tervezek szőnyeget venni mert muszály.Most is vannak kicsi szőnyegek de két jó nagy szőnyeget szeretnék majd.
Ha nálatok nem hideg a padló akkor nyugodtan szedd fel a szőnyeget nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!