Akiknek parketta van a lakásban hogy oldják meg a kuszást-mászást?
Bár az enyém még még nem mászik(2 hónapos), én is ezen gondolkodom, mert a nagy szobában nálunk is parketta van.. Ezeken felül szerintem még nyugodtan adhatsz rá egy vastagabb nadrágot, mert a kúszásnál leginkább a térde a "veszélyeztetett".. :-) Vagy hallottam vmi térdvédőről kifejezetten babáknak ilyen esetre
A h
Meghülyült a gépem...
A hőfokkal semmi baj szerintem az általad leírt ruházat miatt :-)
Most egy hosszú szárú-ujjú napozó van a lányon zoknival, laminált padló-kő van a lakásban. (20,5fok, nyitva minden ablak egész nap)
Egy percig nem áll meg ha beindul, jön megy.
Dédinél az ülőpárnákat leteszi ugyan neki, arra ülteti le, de a kishölgy arrébb megy róla, és a kövön csücsül inkább. Eddig betegségmentes:)
A koszt is csak fehér zokniban találja meg:)
8hónapos a kicsi lány.
A fiam meg zokniban rohangál(27hónapos) a szobában, a köves helyre kapott papucsot, most annak a "használatát" tanulja.
A lányom 7 hónapos, most kezd kúszni, meg próbálgatja a mászást, és gurul is. Nálunk a nappali-konyha-étkező egy helység, csak a nappali részen van szőnyeg. Őnagysága rendszeresen lemászik a járólapra. Nem tudok vele mit csinálni, nem kötözhetem le. :)
Amikor már kezd lehűlni a teste, akkor visszateszem a szőnyegre, egy ideig megint elvan ott. De úgyis lemászik. Mást nem tudsz csinálni, mint felöltöztetni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!