Gyerekszobátokban milyen padló van? Szőnyegpadló vagy parketta (laminált?
Padlószőnyeg, meleg, Nem fáuik fel ha kúszik mászik, 2,5 évesen is a földön ülve játszik, és a nagy 6 éves is a földön ülve játszik!
A parkettára is kell egy hatalmas szőnyeg hogy ne fázzon fel. Eddig bármi ráömlött minden kijött belőle. Nem csúszik, nem kell bent cipőben lennie, játékok nem karcolják össze a szőnyeget:) meleg!
Padlószőnyeg van lerakva az egész lakásba, kivéve a konyha, de oda is raktam sima szőnyeget.
Igazából előnye max annyi, hogy nem fázik fel a gyerek, ha kúszik-mászik-játszik. Amint megpróbál fel állni, talán kevesebb lesz az esélye, hogy egyből seggre ül.
És nem utolsó sorba, nem lesz felkarcolva :))
Parketta. A nagymamáktól hallgattam is eleget, amikor mászott, hogy jaj! Felfázik a gyerek. Nem fázott fel. Aztán meg a védőnőtől hallgattam, hogy csúszik, biztos azért nem jár még. Javasolta, hogy vegyek oda szőnyeget, de ami illett volna a szobájába, az nagyon drága volt. Nem vettünk.
Végülis 16 hónaposan indult el a fiam, ettől még nem lett fogyatékos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!