Szőnyegpadló vagy laminált a gyerekszobába?
Figyelt kérdés
20 hónapos a kisfiam és ki akarjuk cserélni a szőnyegpadlóját mert elég ronda! De a férjem lamináltat akar, én meg inkább szőnyegpadlót. Melyiket rakjuk?2009. máj. 31. 21:00
1/8 anonim válasza:
A laminált könyebben tisztán tartható szerintem,ha pl. leönt valamivel vagy hasonló.
2/8 A kérdező kommentje:
de nem hideg neki? igaz veszünk rá mesefigurás szőnyeget, de az nem lesz minden hol!
2009. máj. 31. 21:24
3/8 anonim válasza:
Laminált és esetleg egy szönyeg rá, ha véletlen alergiás lenne az atkákra, akkor még mindig ott a padló. Könyebb is tisztán tartani.
4/8 anonim válasza:
Nálunk padlószőnyeg van.
Ne tudd meg. Borzalmas.
Már nagyon megbántuk. A nagyobbik gyerek már iskolás
(ráadásul fiú) nem győzöm szedegetni a radír darabkáktól kezdve mindent, cukrot, gyurmát, ceruzahegyet stb., hogy a picike (11 hós) ne egye meg.
Szóval mindenképp laminált padló!
5/8 anonim válasza:
Laminált van nekünk rajta szőnyeg ahol játszik azt be terití ! Könnyebb tisztán tartani meg a gyereknek is jobb!
6/8 anonim válasza:
Padlószőnyeg volt egy ideig, de felszedtük, és laminált lett helyette. Sokkal jobb!
7/8 anonim válasza:
Nekunk is laminalt van. Eredetileg szonyegpadlo volt, naponta porszivoztam alaposan, igy is porosodott hamar a szoba, minden meglatszott rajta, a foltokat alig lehetett kiszedni. Meg nem is lehetett mnindent.
Csereltunk laminaltra, vettunk egy kis szonyeget hempergos resznek, igy sokkal jobb.
8/8 anonim válasza:
hát szőnyegről én is lebeszélnélek. először szőnyegpadlónk volt, jól át is vágtak vele, mert keskeny és hosszú a gyerekszobánk és rábeszélt az eladó, hogy vegyük meg a hosszába, ne széltébe, mert akkor egy 1 m-es részt illesztve ragasztani kellett volna. én hülye belementem, több mint 40 ezerbe került. ahogy nőtt a gyerek, úgy kerültek rá a kitisztithatatlan foltok. kaja, kakaó, vizfesték, gyümölcslé, volt, hogy rá is pisilt, gyurma és még sorolhatnám. a végén olyan katasztrófális állapotba került, hogy felszedtük és kidobtuk. lamináltat tettünk le szőnyeggel, amivel nagyon meg vagyok elégedve, csak feltörlöm és kész. soha többé nem vennék szőnyegpadlót sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!