Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Szerintetek mit?

Szerintetek mit?

Figyelt kérdés

Holnap megyek vásárolni a családnak egyik barátnőmmel karácsonyra ajándékot nem én veszek a családnak csak szoktam én is és fogalmam sincsen hogy anyukámnak mit vegyek valami különlegeset szeretnék kérlek segítsetek!

13L

2012. dec. 9. 15:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ebből alig kihámozható, mit szeretnél, de ha jól értem, nem tudod, mit vegyél Anyudnak ajándékba.

Hát te ismered, mit szeret. Ha szokott kötni vagy varrni, akkor valamit ahhoz, ha fáj a háta, befizetheted masszázsra, ha a növények rajongója, akkor egy szép, különleges szobanövény is jó. A pénzedtől is függ, hogy mennyi van, mert ha sok a zsebpénzed, akár valami kis ékszert is lehet, ha kevesebb, akkor sálat, kesztyűt.

2012. dec. 9. 16:16
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád nagyon szeret kézimunkázni, szerintem fonalat vegyél neki.

Vagy vegyél neki egy üveg minőségi likőrt, mert nem szereti a röviditalokat.

Mond, honnan a búbánatból tudnánk, hogy anyád minek örülne?

2012. dec. 9. 16:29
 3/4 A kérdező kommentje:
először is köszönöm 2 komentelő nem tudod igaz de a kérdésben ott van hogy szerinted na de mind1 köszönöm
2012. dec. 9. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés értelmetlen, rossz a megfogalmazásod. Nem kötekedésből, de tanulj meg értelmesen, összefüggően írni! Nem vagyok nyelvtan tanár, de szerintem nekem se jön le, hogy minek örülne az anyukád. Nem ismerem, sőt az itt tevékenykedő emberek 99%-a nem ismeri az anyukádat. Sajnos így nem tudok segíteni neked!
2012. dec. 9. 19:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!