Ki, mit, kinek vesz karácsonyra majd a családtagjainak?
Nővéremnek: pénzt. (Mert azt kér...)
Párjának: csokit, hímzett törölközőt.
Édesanyámnak: parfümöt.
Édesapámnak: zoknit.
Nagybátyámnak: ruhát.
Nagymamámnak: személyi riasztót.
Férjemnek: passz.
Szia!
Idén a család minden tagja névre szóló díszpárnát kap ajándékba. A neveket én hímeztem keresztszemessel, plusz megvarrom a huzatokat - mindenkinek a kedvenc színével -, és kitömöm.
Nem túl olcsó, de még mindig kevesebb, mintha vennék valami fölösleges cuccot, na meg az én munkám is benne van.
Apumnak valamilyen különlege bort mert gyűjti őket.
Anyunak 1-2 önyvet mert imád olvasni
Hugomnak pedig sok pipere cuccot mert mindig az enyémet nyúlja le :)
Tárgyilag semmit nem ajándékozunk, inkább meghívjuk egymást ebédre/vacsorára, főzünk, sütögetünk és együtt töltjük az ünnepeket.
Ez a lényege az ünnepnek...
Én egyedül a férjemét tudom, a hobbijával kapcsolatos. A régóta vágyott kerekeket kapja meg a távirányítós autójára :)
Anyukámnak, tesómnak, apukámnak, anyósomnak szoktunk még ajándékot venni (sajnos nagyszüleim nem élnek már).
Anyósomnak lehetetlenség olyan ajándékot venni, aminek örül és tetszik neki, így évek óta kaparós sorsjegyet adunk neki, ennek tényleg örül :)
A többieknek még nem tudom mit vegyek :S
Mivel elég rosszul állok anyagilag, és a fizetésem nagy részét most muszáj lesz magamra költenem ami megmarad így párommal megbeszéltük, hogy együtt töltjük az ünnepeket és örülünk egymásnak, esetleg valami jelképes 1000-2000 ft-os dolog belefér, szerintem egy könyv lesz az. Húgomra fogok a legtöbbet költeni szerintem mert neki szeretek ajándékot venni. Valami piperecuccot én is, mint az egyik válaszoló, mert abból sosem elég és mindig úgy örül neki :) Szüleimnek, nagymamámnak lehet, hogy most semmit, de ők ezt lelkemre is kötötték, hogyha lehet ne költsek rájuk, van mit befizetni.
Na és te kérdező? :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!