Miért van az, hogy egyesek drága ajándékokat kapnak karácsonyra, mások meg még egy könyvet sem kapnak, mert nincs rá pénzük?
Figyelt kérdés
Olyan rossz, hogy több barátnőm is például fogszabályzót kér karácsonyra, de nem tudják neki megvenni, mások meg itt kérdeznek olyanokat, hogy felsorol 5 drága cuccot, és hogy mit kérjen még. Szerintetek nem igazságtalan?2012. nov. 4. 20:22
11/17 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le. Ment a zöld kéz.
2012. nov. 5. 20:06
12/17 anonim válasza:
A kérdésben benne van a válasz. Mert nincs rá pénzük. És engem is felháborít, mikor panaszkodnak, hogy nincs pénz erre, nincs pénz arra, de veszik a gagyi olcsó üdítőket, bagóznak...amíg arra van pénz nagy gond nem lehet...Nekem sincs most munkám, de karácsony előtt szelektáltam itthon, vaterázok, és a kislányomnak megtudtam venni az ajándékokat. Nem volt olcsó, de egyszer van karácsony egy évben és kiráz a hideg a gagyi játékoktól.És lesz fa, finomságok, stb. Nekem ez a fontos, nem a cigi és a hulladék kaja a mindennapokra.
13/17 anonim válasza:
Nem is csak fizetéstől függ, tényleg. Van olyan akinek sok pénze van, mégsem vesz egy rakás vadonatúj dolgot a gyerekének. Valaki meg inkább hitelt vesz fel, csak hogy új tévét vehessen hogy aztán egész nap az előtt üljenek. Nagyon sok ember van aki sokkal többet költ karácsonykor, mint amennyit megtehetne.
14/17 anonim válasza:
Kösz a zöld kezet, akkor nem te voltál.
15/17 anonim válasza:
Ja, amúgy nekem van egy osztálytársam, akik nem éppen szegények, de karácsonykor nem ajándékoznak, mert úgy gondolják, hogy ezzel az ünnep valódi mondanivalóját veszik el.
16/17 ßđkan válasza:
Egyáltalán nem igazságtalan!
Én Németországban dolgozom egész évben, összesen 6-or jövök haza egy hétre (decemberben 3 hétre) , és szerintem, ha Én megtehetem nem fogom sajnálni a Családomtól, Szüleimtől ,Nagyszüleimtől, Gyerekeimtől a pénzt ajándékra, ha Nekik örömöt tudok okozni !!!!
17/17 ßđkan válasza:
Különben aki szereti a Családját, megfogja oldani, az ajándékozást, ha Én nem dolgoznék lehet elmennék inkább lopni vagy valami mint hogy a Családomnak azt mondjam hogy nincs pénzem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!