Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Vesztek drága ajándékokat a "barátnőtöknek" ha csak kihasználjátok őt?
bunkó, minek használod ki a barátnőd, NEKED JÓL ESNE?????
ADJA VISSZA A SORS, AMIT VELE IS TESZEL, LEGYEN NEKED IS ROSZ MAJD EGYSZER, JAH ÉS ha már kihasználod, minél nagyobb ajándékot egyél neki, ami a tahóságod méretét tükrözi!!!:-)
második vagyok, akkor ne haragudj!!!
erre nem is gondoltam, akkor lehetséges, azlenne a legjobb, jha ezt tőlle kérdeznéd meg, nem kell hinni mindíg a beszédnek(de sokszor van alapja)
hát figyelj második vagyok megint, ne úgy menj oda, h. TE KIHASZNÁLSZ, hanem h. tudok mindent, és már nincs mit takarnod, és kérdezd meg tőll, h. nemkakar -e valamit mondani, látszik az majd rajta, h. zavarba lesz -e vagy nem???
te ismered, nézd a reakcióit, vagy csak kérdezd meg nyíltan, h. miért kaptad ezt az ajándékot, és mi a szándékod vele, meg ilyenek, okosan nőiesen, HIDD EL LÁTSZANI FOG RAJTA
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!