Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Mi a véleményetek a Meskán...

Mi a véleményetek a Meskán árult alkotásokról?

Figyelt kérdés
Megéri ott vásárolni táskát, ékszert, díszpárnát, kézimunkát?

2012. okt. 31. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Jó dolgok vannak,szépek. Csak egy baj vele. Illetve nem baj... K.va drága!

Fele annyiért meg lehetne csinálni.

2012. okt. 31. 19:54
 2/7 A kérdező kommentje:
Én is nézegettem, van fent jópár dolog, aminek az ára irreális( 1500-nak néztem, aztán kiderült, 15000), de találtam sok jó dolgot is olcsón, csak az eladónak még nincs értékelése, ezért félek rendelni, de lehet mégis megpróbálom, mert Karácsonyra mindenkinek egyedi dolgokat szeretnék.
2012. okt. 31. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha pusztán a tárgyakat nézzük megéri,mert szépek és egyediek. Ha az árukat is hozzátesszük,úgy már szerintem nem éri meg.
2012. okt. 31. 20:03
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszolókkal értek egyet..szép, szép, csak drága:(
2012. okt. 31. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
34%

A minőséget meg kell fizetni, a kézművesnek meg élnie is kell valamiből, vagyis nem adhatja olcsón.

Én szívesen vennék onnan, bár az Etsy-t jobban szeretem, mert nagyobb a választék.

2012. okt. 31. 20:56
 6/7 A kérdező kommentje:
Ma jobban szétnéztem, és cáfolnom kell önmagam. Nagyon sok dolog van fent, reális áron, hatalmas a választék, gondolom azért, mert rengetegen árulnak ott, naponta nyílnak új boltok, szerintem egyre többen szeretnék ily módon kiegészíteni a keresetüket, emiatt lesz a Meska az elérhető árú egyedi ajándékok boltja. Ez jó hír nekünk, az eladóknak már nem biztos.
2012. nov. 3. 20:18
 7/7 anonim válasza:

Érdekes látni, hogy tavaly óta annyival nőt a választék a meskán, hogy már a divatirányzatokat is lehet rajta követni.

Vicces a bagoly őrület, meg a bajusz minta... keress rá a meska keresőjében

2013. szept. 10. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!