Vásárolnátok olyan tárgyakat amiket kreatív emberkék készítenek otthon? Pl. Meskán, Vaterán?
Pl. egyedi lámpa, váza, tükör, ágy.
A férjemmel ezen gondolkodunk.. nagyon ügyes, a kislányunknak Ő csinálja az ágyát, és arra gondoltunk, hogy lehetne rendelésre is készíteni. Én pedig egyedi hangulatlámpákat kezdek készíteni Karácsonyra ajándékba, ezek lennének a bemutatódarabok, aztán eladásra is, ha jól sikerülnek. Rengeteg ötletem van tükörre, vázára, kaspóra, virágcserépre..stb. De ezeket csak kicsit később, ha már lesz pici tőkém több alapanyagot venni.
Igen, én szoktam itt vásárolni.
Mondjuk ágyat nem biztos, hogy vennék mert annak baromi sok a posta költsége.
Értem! Köszi! :)
Szétszedett állapotban menne a postázás, mármint az ágyé, bár az áraknak nem néztem még utána, de a környéken üzemanyag árért Mi is házhoz vinnénk utánfutóval.
Esetleg a környezetedben tudsz még olyan embereket, akik vásárolnak Meskán? Általánosságban működhet a dolog szerinted?
Szerintem elég jól működik as meska, főleg így karácsony előtt.
Ha erre rámész meglátod ki mikkor mit adott el.
Én egy időben blogot is írtam, később a facebookon is posztoltam, de már nincs erre időm, és kedvem. Inkább csinálom amihez értek...
A meskán egyszerű dolgom van, mert van úgy hogy évekkel ezelőtt eladott termékemmel találnak rám. Általában visszatérő vevő válik belőlük, mert aki hajlandó megrendelést egyeztetni azt a személyes kapcsolat úgyis meggyőzi. Rendszeresen töltök fel új dolgokat is, és el is adok, mert minden feltöltéskor és eladáskor kikerül a termék a meska nyitólapjára is. Szóval szerintem nem érdemes blogolással, vagy üzleti a alapon facebookolással macerálni az ismerősöket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!