Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki várja már?

Ki várja már?

Figyelt kérdés
én már nagyon várom a karácsonyt :) te is? nálatok milyen?

2012. nov. 1. 19:54
 1/9 anonim ***** válasza:
Na én nagyon nagyon nem várom.Nem szeretem a karácsonyt főleg nem amikor már minden arról szól, minden második reklám a tv-be a karácsonnyal kapcsolatos és minden kirakatba fel van állítva legalább egy karácsonyfa.Ja és a karácsonyi dalokról meg ne is beszéljünk.Szerintem nem nagyon van már hagyománya, mindenkit csak az ajándék érdekel.Nálunk jó karácsony meg a szent este is de a készülődést utálom.
2012. nov. 1. 21:03
 2/9 anonim ***** válasza:
Magát az ünnepet várom már,de azt,hogy az addig hátra lévő idő elteljen azt nem.
2012. nov. 1. 21:44
 3/9 anonim ***** válasza:

Nagyon várom.

Karácsonyi filmeket nézek,karácsonyi zenéket hallgatok,elkezdtem megvenni az ajándékokat.

Magát az ünnepet szeretem,a maga valójában.

Az már gáz ha csak az ajándékokról szól.

Nálunk fadíszítés,közös tévézés,családi ebédek,játékok,rokonok körbejárása,mozizás,megnézni a feldíszített Budapestet stb.

Ezek a kedvenc napjaim az évben.

(És a szülinapom meg 22.-én van,ünnepközeli :) )

2012. nov. 2. 07:26
 4/9 A kérdező kommentje:
hát igen valakinek csak az ajándék számít ez szomorú lassan már elfeljtik mi is az a karácsony
2012. nov. 2. 19:35
 5/9 anonim ***** válasza:

Én már nyár végén a karácsonyt várom. Szerencsére már megjelennek a karácsonyi dekorációk a boltok kirakatában, a polcokon a sok-sok csillogó-villogó vagy hópelyhes csodák, és ilyenkor már többeket elkap a hangulat. Már nem néznek rám annyira furán, mint szeptemberben :)

Már folyton azon agyalok, hogy kinek mit vegyek ajándékba, illetve ki kap saját készítésű ajándékot. Tervezgetem mi lesz a menü, vagy milyen szaloncukrot és likőrt csinálok majd.

Ha beindulnak a karácsonyi vásárok, akkor lesz igazán csodás minden :)

2012. nov. 2. 22:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Azért meg kell jegyeznem, hogy az ajándékozás szerintem nagyon is jó dolog. Na nem az, hogy el van anyagiasodva az ünnep, de az mindenképpen szuper, hogy hetekig gondolkodsz minek örülne az, akit szeretsz és megleped valamivel, amiről tudod, hogy szívből örül majd neki. Szerencsére nálunk sok a gyerek. Az ő örömük mindig őszinte, így nekik ajándékozni is nagyon jó érzés. A többieknek saját magam csinálok ajándékokat, az még egyedi és különleges is. És benne van a rágondolás és az idő, amit rájuk szántam.
2012. nov. 2. 22:43
 7/9 A kérdező kommentje:
igen nagyon jó dolog az ajándékozás is de azért nem erről szól a karácsony és igen nagyon jó az ajándékbeszerzés is :)
2012. nov. 3. 19:29
 8/9 anonim ***** válasza:
24.-én éjszaka vihetem a sok büdös besz@rt, behugy*zott részeg f@szszopót a toxyra. Túlságosan nem várom.
2012. nov. 9. 08:07
 9/9 anonim ***** válasza:

Mentős vagy?

Részvétem és respect.

2012. nov. 9. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!