Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ki várja már nagyon a karácsonyt?

Ki várja már nagyon a karácsonyt?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy csak én vagyok ilyen bolond karácsony mániás, de már nyár közepe óta karácsonyi dalokat dúdolgatok, és nagyon nagyon várom már :))

Eddig sosem vártam ennyire, de a tavalyi volt életem legszebb karácsonya... Talán ezért vagyok így megkattanva máris :)

2012. okt. 5. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem várom,, az egész rokonság el van szórva az ország több pontján. A karácsony a hajnali 5-s kelésekről szól...
2012. okt. 5. 19:17
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon várom!!! A kedvenc ünnepem :D Bár a családom mindig el akarja rontani a kedvem, nem sikerül :))
2012. okt. 5. 19:44
 3/14 anonim ***** válasza:

Én is várom már, bár mi nem szoktunk rokonlátogatást tartani mert sajnos nem jövünk ki úgy velük. Mi csak a nagyszülőkhöz járunk meg a nagybátyámhoz meg a nagynénémhez. A keresztanyám aki apám testvére ő itt lakik 1 utcányira ő mindig itt van 24-én nálunk. A rokonlátogatás annyira nem az én stílusom én jobban szeretnék karácsonykor itthon ülni a meleg lakásba a karácsonyfa mellett, minthogy utazgatni mert ugye messzebb laknak, igaz csak 2 család és egy nap alatt letudjuk azt de akkor is mivel a családba nekem van jogsim mert apám sajnos már nem alkalmas rá így 25-én korán reggel már indulnunk kell és másnap pedig hazaérni legalább délre mert akkor a család barátokkal szoktunk karácsonyozni.

Én szerencsére abból kimaradok mert akkor a barátnőméknél leszek :)

2012. okt. 5. 20:23
 4/14 anonim ***** válasza:
Én már december 25-től a következő karácsonyt várom mindig. :D (Számomra a 24-e az igazi karácsony...)
2012. okt. 5. 20:41
 5/14 anonim ***** válasza:
már nagyon várom az egész napos veszekedést,a tányérdobálást és a sírást . húú dejóó hogy karácsony.
2012. okt. 5. 20:48
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
huhh,én már nagyon várom :)))-de inkább az előtte való előkészületeket,az ajándékvásárlást,kitalálást hogy kinek mit veszek majd,a menü összeállítást,az illatokat :)) -jajj-szakadjon már a hóóóóóóóóóóóó :))))))))
2012. okt. 5. 21:39
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Napokban letöltöttem kb 300 karácsonyi képet, és állandóan karácsonyi képeket nézegetek. Most alakítom át a szobám, és abba is lesz ilyen égősor. Már azt is tudom, hogy ki mit fog kapni ajándékba, szóval eszméletlenül kimondhatatlanul várom! Kedvenc ünnepem, legjobb évszak, legjobb hónapok. A sok meleg ruha, a hó, az illatok, a kivilágítás. Legjobb!
2012. okt. 6. 13:30
 8/14 anonim válasza:

én is nagyon nagyon várom:D

a készülődés a hangulat a karácsonyi zenék,reklámok,városi díszítések, hideg idő,hóesés. Aztán amikor eljön 24.-e akkor fadíszítés sütés főzés karácsonyi filmek a tv-be, aztán amikor eljön az este akkor ünneplés otthon, aztán mamáéknál(nagyon jó hangulatban). Másnap pedig rokonjárás.

Legszebb és legjobb ünnep, ez a kedvencem. Én személy szerint már nyár vége óta várom de de inkább nem gondolok rá mert még nagyon korai. De már mindjárt ittvan. Én egy hónap múlva állok neki tölteni a karácsonyi filmeket,karácsonyi zenéket és elkezdem a készülődést.:D

2012. okt. 6. 16:55
 9/14 anonim válasza:
Én is nagyon várom! Nálunk adventtől kezdve karácsonyi álom világ van! Mindenhol dísz, régi is, új is! Imádom! De mindenki dilisnek néz, mert én már október végén kezdem a készülődést, neki látok díszeket csinálni meg ilyenek! XD
2012. okt. 6. 23:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Nagyooon várom!Imádom a karácsonyt!
2012. okt. 7. 09:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!