Ki várja már nagyon a karácsonyt?
Lehet, hogy csak én vagyok ilyen bolond karácsony mániás, de már nyár közepe óta karácsonyi dalokat dúdolgatok, és nagyon nagyon várom már :))
Eddig sosem vártam ennyire, de a tavalyi volt életem legszebb karácsonya... Talán ezért vagyok így megkattanva máris :)
Én is várom már, bár mi nem szoktunk rokonlátogatást tartani mert sajnos nem jövünk ki úgy velük. Mi csak a nagyszülőkhöz járunk meg a nagybátyámhoz meg a nagynénémhez. A keresztanyám aki apám testvére ő itt lakik 1 utcányira ő mindig itt van 24-én nálunk. A rokonlátogatás annyira nem az én stílusom én jobban szeretnék karácsonykor itthon ülni a meleg lakásba a karácsonyfa mellett, minthogy utazgatni mert ugye messzebb laknak, igaz csak 2 család és egy nap alatt letudjuk azt de akkor is mivel a családba nekem van jogsim mert apám sajnos már nem alkalmas rá így 25-én korán reggel már indulnunk kell és másnap pedig hazaérni legalább délre mert akkor a család barátokkal szoktunk karácsonyozni.
Én szerencsére abból kimaradok mert akkor a barátnőméknél leszek :)
én is nagyon nagyon várom:D
a készülődés a hangulat a karácsonyi zenék,reklámok,városi díszítések, hideg idő,hóesés. Aztán amikor eljön 24.-e akkor fadíszítés sütés főzés karácsonyi filmek a tv-be, aztán amikor eljön az este akkor ünneplés otthon, aztán mamáéknál(nagyon jó hangulatban). Másnap pedig rokonjárás.
Legszebb és legjobb ünnep, ez a kedvencem. Én személy szerint már nyár vége óta várom de de inkább nem gondolok rá mert még nagyon korai. De már mindjárt ittvan. Én egy hónap múlva állok neki tölteni a karácsonyi filmeket,karácsonyi zenéket és elkezdem a készülődést.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!