Várjátok már a Karácsonyt?
Figyelt kérdés
Nem viccből mondom! Várjátok már a hideg, és a Karácsonyt?
Aki várja írja le miért! :))
2012. júl. 12. 16:05
31/33 anonim válasza:
most itt (Észak Mo-n) elég hűvös van és borongós az idő, hasonlít a December elejéhez, és így nekem is sokszor eszembe jut a Karácsony. Remélem esni fog a hó, mert nem szeretnék Karácsonykor arra kelni, hogy süt a nap vagy esik az eső, mert akkor olyan mintha összeomolna a karácsony, jó nem ez a lényege de akkor is az úgy szép. Kíváncsi leszek milyen idő lesz. De utána Januártól nyárig alig bírok várni. Szóval ezért egy kicsit nem szeretem és nem nagyon várom a Karácsonyt. Most is lehetne meleg, igazi nyári idő.
32/33 anonim válasza:
Hát már nem annyira szeretem, kiskoromban sokkal jobb volt. Mostmár szinte ugyanolyan mint más átlagos nap... csak van karácsonyfa, nem hétköznapi kaja. De sajnos a hangulat tavaly sem volt meg, gondolom idén sem lesz. De remélem lesz nagy hó.
33/33 anonim válasza:
Ez a kedvenc ünnepem,a tél pedig a kedvenc évszakom. Szeretek barkácsolni,így saját készítésű apróságokkal szoktam meglepni a családot. Már el is kezdtem készíteni párat,mert elég időigényesek. Minden évben öntök gyertyát,már azt is megterveztem előre,hogy milyet csináljak. Van,aki egész évben a nyarat,nyaralást várja. Van,aki a suli végét. Van,aki a tavaszt. Én a karácsonyt :) Tavaly mondjuk már szilveszter táján azon tanakodtam,hogy idén milyen apró sütit,tortát süssek karácsonyra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!