Várjátok már a Karácsonyt?
Figyelt kérdés
Nem viccből mondom! Várjátok már a hideg, és a Karácsonyt?
Aki várja írja le miért! :))
2012. júl. 12. 16:05
11/33 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :D
2012. júl. 14. 08:44
12/33 anonim válasza:
Én nem a hóba hanem a kádba szoktam megfürdetni a lány osztálytársaim. Ajánlom neked is :D
14/33 anonim válasza:
Én mindig nagyon várom *__* Imádom a telet és a karácsonyt de most nyár van ennek is nagyon örülök, mivel szabad vagyok nincs suli egy jó ideig :)
15/33 anonim válasza:
Én nem, mert most nyári szünet van, akkor meg téli szünet és az rövidebb ideig tart:)) 14L
16/33 SutaDani válasza:
Várom csak nem tudom mit adjak a kb 20 fős szűk családi társaság tagjainak
17/33 anonim válasza:
én mindig várom a hideget, még a legnagyobb hó idején is. mindig reménykedem, hogy újabb hidegrekord dől meg:D kb 15 fokig vagyok életképes, nagyon érzékeny vagyok a melegre, és kiborít a 30-40 fok:D a karácsonyt értelmetlennek tartom, meg ezt az egész ajándékozás dolgot, de imádom a hangulatát! mindig ezt várom, attól a pillanattól, hogy leszedik a díszeket a boltokban:)
18/33 anonim válasza:
Hát én most imádom a nyarat és a szünetet, és nem cserélném el a karácsonyra, de mégis várom. :D
Tegnap is azon kaptam magam, hogy karácsonyi dalokat hallgattam, s karácsonyi videókat néztem... Viszont szeptemberben, ahogy elkezdődik az iskola, én már ajándékokat fogok vásárolni, recepteket gyűjtök, letöltök sok-sok karácsonyi zenét és filmet, sőt lehet, hogy a karácsonyi pizsimben fogok aludni. :D
Én mindig túlreagálom ezt az ünnepet, szóval... :)
14/l
20/33 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti : Karácsonyi pizsi :D De cuki vagy
2012. júl. 30. 13:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!