Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Várjátok már a Karácsonyt?

Várjátok már a Karácsonyt?

Figyelt kérdés

Nem viccből mondom! Várjátok már a hideg, és a Karácsonyt?

Aki várja írja le miért! :))

2012. júl. 12. 16:05
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:

Én várom. Szeretem a telet, a nyarat kevésbé, mert a kánikulát nem bírom, viszont a hidegben fel lehet öltözni melegen, és a december olyan meghitt.Aztán én is szeretek készülődni, ajándékokat tervezni, zenéket hallgatni meg ilyesmik. Szeretem a karácsonyt, és mindig várom.

14/L

2012. júl. 31. 18:57
 22/33 anonim ***** válasza:

én is várom, de igazán csak szeptembertől fogom:)

mert 6 hónapon át (januártól-júniusig) a nyárra vártam, az egész életem egy várakozás :)

Szeptembertől-Decemberig karácsony

Januártól-Júniusig nyári szünet

de az a baj, hogy a Karácsony, meg az a 2 hét szünet (már annyi se -.-") gyorsan elmegy és megőrülök a várakozásban míg nyár lesz :D

2012. aug. 2. 11:24
 23/33 anonim ***** válasza:

jah és az a baj, hogy a karácsony se az igazi nem úgy mint Amerikában, szépen ki díszítve a ház, a város, méteres havak, szívesen eltöltenék ott egy karácsonyt, sajnos itt csak tavaly volt fehér kari, akkor is az első nap, az előtt több évig nem volt mindig vagy eső, vagy napsütés, így is 25-26-án már sütött legutóbb is a nap :( az nem hangulatos mert olyan mintha márciusi, vagy egy őszi szürke nap lenne. Szóval ha megtudom, hogy nincs hó karácsonykor akkor el megy az egész kedvem, sokan mondják képzeljem oda, de nem tudom mert nem ugyan az. :(

ez előtti voltam

2012. aug. 2. 11:29
 24/33 anonim válasza:
ja és azt sem feledni való a nagy leárazások *_* mondjuk az mindig van de karácsonykor sokkal több és jobb akciók vannak :P
2012. aug. 2. 12:49
 25/33 anonim válasza:
Nagyon szeretem a telet,meg az ünnepeket,a frissen ropogó havat a bakancsom alatt,meg úgy általában az egészet.De mivel most nyár van,ezt kell szeretni.:DD
2012. aug. 3. 20:56
 26/33 anonim ***** válasza:
2012. aug. 3. 23:21
 27/33 anonim válasza:
Egyre jobban. Számomra a karácsony az év legszebb időszaka és mondhatni egész évben erre készülök. Mindenkinek van valami mániája,az enyém a karácsony. A hideget pedig jobban elviselem,mint ezt a hőséget.
2012. aug. 7. 13:37
 28/33 A kérdező kommentje:
Utolsó. Mintha én írtam volna :))
2012. aug. 7. 14:47
 29/33 anonim válasza:

Én is nagyon várom, és erre az évre azt tervezem, hogy végre rábeszélem a szüleimet, hogy vegyünk égősorokat meg soksoksok karácsonyi díszt (mert vagy nem szeretik őket, vagy pedig mindig "elfelejtünk" elmenni venni), de ha nem is veszünk, akkor készítek díszeket, és csodaszépre feldíszítem a házat!:D Karácsonykor anyukám mindenkinek bonbonokat csinál, és szeretem hozzájuk kiválasztani a díszdobozokat, na meg imádom a sok fahéjas, almás, diós meg csokissütemények illatát, a forró teát és kakaót, szeretek mamuszba járkálni otthon, szeretem a fenyőfa illatát, azt a rengeteg díszt, meg a gyertyákat (mi a fára is gyertyákat szoktunk tenni, szeritnem azok sokkal meghittebbek, mint az égősor, azt csak a ház díszítésére használnám), imádom a karácsonyi dalokat (év közben is mindig karácsonyi dalokat dúdolok, és mindig furcsán néznek rám:D (és nem utolsó sorban szeretek ajándékokat kapni:D)

Csakhát igen, amióta nincsen fehér karácsony, azóta nem az igazi..:/ De remélem hogy most hideg lesz a tél, és csapadékos, és Karácsonyra esik legalább fél méter hó, már úgy hiányzik ez az "igazi" Karácsony! Már nem is emlékszem, mikor volt utoljára fehér Karácsony..:/

2012. aug. 8. 11:59
 30/33 anonim válasza:

én nagyon várom. *-----------*

kedvenc évszakom a tél, és a kedvenc ünnepem a karácsony :) annyira gyönyörű..olyan hangulatos:) a mi családunkban mindig tökéletesen telt ez az ünnep *-* segítettem a nagymamámnak és anyukámnak sütiket sütni, míg a bátyám és az apám próbálták normálisan megcsinálni a fát :DDDD mikor készenvoltunk, karácsony napján, 24.-én felhoztuk a fát délután, és elkezdtük díszíteni anyummal :) utána kikötöttük a laptopot a nappaliban a tv-re, és karácsonyi filmeket néztünk meg karácsonyi zenéket hallgattunk *-* égett az advenbtikoszorú, mindenhol gyertyák a lakásban, finom süti és fahéj illat a házban..kint esik a hó :) számomra ez olyan gyönyörű .. :) este 7-8 körül ajándékozás..gyönyörű fa és sok ajándék alatta:) utána együtt leül enni a család:D imádom (L) *-* és már mostis azon gondolkozom, hogy kinek- mit vegyek majd:) és karácsonyi zenéket hallgatok és karácsonyi filmeket nézek :)

2012. aug. 14. 00:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!