Várja már valaki a Karácsonyt?
Figyelt kérdés
2012. máj. 24. 15:35
11/23 Viktor1998 válasza:
Kicsit.CSAK azért kicsit mert most volt nemrég Húsvét,most lesz Pünkösd.
13/23 anonim válasza:
Vidiripi
Nem várom!
"A karácsony (kis kezdőbetűvel) az nem az a nap, amikor egy kisfiú születésének örvendezünk?"
Mit kap az ünnepelt?
Ja s ha születés akkor nem szülinapi ünnep lenne?
14/23 anonim válasza:
Én nem, mert a Karácsony úgy jó, ha hó van, meg hideg. És én most szeretem a meleget, a napfényt, a strandot, a virágokat, a szandált, a rövidnadrágot... :))
15/23 Genesz válasza:
Én már szenteste után azt várom.
16/23 A kérdező kommentje:
Én Január elsején az kérdezem mikor lesz már karácsony?
2012. máj. 28. 14:09
17/23 A kérdező kommentje:
*azt
2012. máj. 28. 14:09
18/23 anonim válasza:
én még nem várom, de augusztusban rendszerint el-elszórakozok a gondolattal. persze a kánikulában nagyon vonzónak tűnik, hogy odakint hull a hó és minden ragyogóan fehér, bent pedig, a jól fűtött szobákban, az arcok az örömtől ragyognak és trendi garbókban, nehéz és puha anyagú ruhákban bontogatjuk a fényes csomagolópapírú ajcsikat... kiülök olvasni az új, érdes papírú könyvvel az ablakba, a konyhából csodás illatok kacskaringóznak felém és meleg teát szürcsölök, a tévében csilingelnek a filmek. de persze tudom, h ez csak amolyan jellegzetes/tipikus érzéki benyomások csábító összessége a kariról, nem a valóság. mert a valóságban nálunk télen borzasztóan hideg van a lakásban, így azt a ruhát veszem fel, amelyikben még az is előfordulhat, hogy nem fázom, arra nem is nagyon figyelve, hogy vh kinézzek benne, bekajálunk, borozgatunk, pálinkázunk és nevetgélünk-poénkodunk egész este. tesómmal kilógunk cigizni. kirpóbáljuk az ajcsikat. nézünk vmi filmet.
19/23 anonim válasza:
Én nem várom. Örülök, hogy itt a nyár! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!