Milyen karácsonyotok volt?
Nekem nagyon jól telt , először még mikor felkeltem december 24.-én akkor azt éreztem hogy olyan üres vagyok , valami hiányzik (nem csoda mivel az öcsém délben jött haza , anya pedig ugyancsak délig dolgozott ) így hát azt gondoltam segítek picit anyának vagy is megágyaztam ,rendet raktam, fel porszívóztam , meg terítettem , és mikor le vittem a szemetet és megláttam a nagy fehérséget akkor már tudtam hogy ez Isteni nagy csoda volt mivel pont karácsonyra le esett a hó .
Nekem a Jézuska hozott egy játékot , 2 pólót , egy Old Spice ajándék csomagot , egy Adidas ajándék csomagot , és egy kis pénzt . A Szeretet és a Béke is meg volt nem csoda hisz a világ legszebb ünnepe . Én görög katolikus úgyhogy kedden volt (karácsony előtt) lelki nap és ugye volt egy búcsúzó mise arra elmentem , és mentem gyónni is hogy nem piszkos lélekkel készüljek az ünnepre . Nekem a karácsony amiatt fontos mert végre 3 napig együtt a család és jókat nevetünk , jókat eszünk , és persze katolikus szempontból is .
Sajnos nem tudtam ráhangolódni a vizsgám miatt dec.22. arra készültem másnap utaztam haza Páromhoz félnapom elment azzal:(, maj' 24.takarítás, készülődés és az érzés elmaradt nm jött meg a hangulat, izgulás a vizsga eredménye miatt, amit csak dec.29. tudtam meg..:)))
A legjobb ajándék Párom, h Vele lehettem♥, anyuéktól kapott Scrabble régóta szerettem volna:))
Így olvasva a hsz-eket, jutott eszembe gyerekkorom karácsonya a várakozás, készülődés izgalma, az az őszinte gyermeki áhítat, mennyire jó volt és kár, h elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!