1/27 anonim válasza:
azért mert ahogy egyre többen is mondják vagy írják a mai világban a karácsony már csak a felesleges pénzköltésről és hazudozásról szól..
2/27 anonim válasza:
Dettó, a felesleges pénzkidobás. A karácsony szép, tetszenek a díszek, de szívesebben költöm magamra (arra mi kell) a pénzt, mint másokra és kapjak haszontalan ajándékokat.
3/27 anonim válasza:
Mert egyre többön vannak már túl... És mindenből megárt a sok...
4/27 anonim válasza:
ja már csak az ajándékokról meg a pénzköltésről szól.Régen jobban szerettem a karácsonyt úgy 15-20 évvel ezelőtt mert akkor azért még más volt.Nem volt ez a sok sz-r x box számítógép telefon hatalmas lcd tv-k akkor még egy gyerek vagy akárki egy walkmannak nintendonak egy táskának vagy egy babának is örült mostanában hogy egyre több dolog jön be már ennyivel nem elégednek meg és szórjuk a sok pénzt karácsonykor a szilveszterről meg már ne is beszéljünk.Idén már nem ünneplünk karácsonyt mert nincs pénz sajnos.
6/27 anonim válasza:
Azért mert idegbetegek és képtelenek idegeskedés nélkül eltölteni egy karácsonyt. Kit érdekel hogy vásárolni "kell"? Megveszem mindenkinek amit akarok és ennyi. Fel nem tudom fogni mi okoz egyeseknek ennyi nehézséget.
7/27 anonim válasza:
Karácsonyt szeretem, azt viszont utálom - szigorúan egy db l-lel - , ha valaki ennyire nem tud helyesírni ...
www.magyarhelyesiras.hu
8/27 anonim válasza:
Mert buták és képmutatók.
Ezek az emberek a legrosszabbak, sírnak egész decemberben, hogy jajderossz a karácsony, de azért velük vannak tele a plázák. Meg a gyk. Meg úgy egyáltalán minden. Tönkreteszik annak is az ünnepét, aki még nem hazudozik a családjának és nem képmutató, hanem szereti őket.
9/27 anonim válasza:
Én valahogy nem értem őket. Nem vagyunk birkák,hogy azt csináljuk amit mások.Ha nem tetszik a költekezés,akkor ne költekezz.Azért mert más azt teszi,hát tegye,attól még nekem nem kell. Enni amúgy is szoktam,azt az egy-két könyvet amit a SZERETTEIMNEK veszek,azt meg kibírom. Ez egy szép és meghitt ünnep annak,aki tudja hogy milyen jó is ez. Érdekes,én szeretem a szüleimet és a testvéreimet,így semmi képmutató nincs számomra benne. Örülök hogy ilyenkor együtt vagyunk.
10/27 anonim válasza:
Mert rohadt kínos nekik azzal szembesülni, hogy egy újabb év eltetlt anélkül, hogy egy lépéssel előrébb lennének, már megint nem futja még karácsonyi ajándékokra sem! Ilyenkor könnyebb a világra mutogatva közölni: fúj-fúj, én utálom a karácsonyt..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!