Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » 24 évesen egyedül fogok...

24 évesen egyedül fogok karácsonyozni egy 1 éves kislánnyal. Van még valaki így?

Figyelt kérdés

Anyámékkal nem vagyok jóban, férjemtől külön élek. Jelenleg barátnőmnél vagyunk egy 1,5 szobás lakásban. Karácsonykor ő megy haza a szüleihez, én meg ott maradok egyedül a lányommal.

Első karácsonyom lesz egyedül. Van aki még így tölti? Adtok tippet mitől tehetném széppé ezt az ünnepet?

Bocsánat, hogy így előre megkérdezem, de rá kell hangolódjak lelkileg, nagyon nem könnyű :(

2011. dec. 11. 08:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is biztos gondolni fogok rátok :) Remélem, hogy végül nagyon jól fog telni nektek a Karácsony. Sok boldogságot, ne mutasd ki a kicsi előtt, hogy bánkódsz.

21L

2011. dec. 23. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:

BOLDOG KARÁCSONYT NEKTEK!

Látod, még csak alig múlt éjfél, de máris gondolok Rátok, ahogy ígértem :)))

Remélem, sikerül vidáman eltölteni a napot, díszítsetek fát, és csináljatok együtt valami jó kis sütit :) Én halászlét főzök délelőtt majd kicsi fiammal, és felállítjuk a fát is :)

2011. dec. 24. 00:14
 13/15 anonim ***** válasza:
Boldog karácsonyt neked és a kis manónak!! (:
2011. dec. 24. 17:20
 14/15 anonim ***** válasza:
Boldog Karácsonyt!!!!:-)
2011. dec. 24. 21:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Hogy alakult azota az eleted kerdezo?
dec. 15. 04:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!