Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Ha mindenki 70-80k Ft ért...

Ha mindenki 70-80k Ft ért vásárol átlagosan ajándékot akkor hol van Magyarországon szegénység ?

Figyelt kérdés
Én idén konkrétan szinte semmit nem tudtam venni , nekem se vettek semmit , nekem nem erről szól ez az ünnep, de azt mondjuk nem értem hogyha mindenki ennyi pénzt költ erre akkor milyen anyagi problémákról beszélünk?

dec. 26. 18:27
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Mi evente kb 5x latjuk egymast ebedekre meg nayron egy hetre. Ilyenkor pedig egy masik hetre latjuk egymast
dec. 29. 21:16
 32/37 anonim ***** válasza:
0%

"Ha emellett eljutnak odáig, hogy legyen együtt a család (legalább ilyenkor, mert nagyon sok család egyáltalán nincs együtt a hétköznapokban!), már jó."

De mégis hogy ne lenne együtt a család évközben? Senki nem dolgozik 0-24-ben mindennap.

dec. 29. 21:32
 33/37 anonim ***** válasza:
100%
Mert kulfoldon el a gyerek...magyar csaladok fele igy el kb
dec. 29. 23:09
 34/37 anonim ***** válasza:
18%

Na most vagy az a helyzet áll fenn, hogy egy gyerek a szüleivel él, és akkor az a családja. Vagy megházasodik, külön költözik, saját gyereket vállal - és alkor az lesz a családja.

De olyan, hogy valaki csak a kettő között teng-leng félúton, ne tegyünk úgy, mintha ez jelentené milliók átlagos életét.

dec. 30. 00:25
 35/37 anonim ***** válasza:
100%
34) van erre valami statisztikad? En kulon elek de nincs csaladom 30 evesen.
dec. 30. 00:46
 36/37 anonim ***** válasza:
100%

"vagy az a helyzet áll fenn, hogy egy gyerek a szüleivel él, és akkor az a családja. Vagy megházasodik, külön költözik, saját gyereket vállal - és alkor az lesz a családja."

Család alatt nem csak a legszűkebb családot lehet érteni, azokat, akikkel általában is együtt lehetsz, hanem a mindenféle rokonokkal bővített családot is.

dec. 30. 09:00
 37/37 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ökrök, akik még el is adósodnak...

(Nem a nagyon szegényekről beszélek, akiknek nincs pénzük, de szívükből akarnak valamit adni, hanem azokról, akiknek van annyi pénzük, hogy normál árkategóriában vegyenek ajándékot.)

jan. 3. 23:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!