Mit gondolnak a fideszes szavazók arról hogy mostmár hivatalosan mi élünk a legrosszabban európán?
Ez a mesterséges AIC mutató továbbra is baromság, amivel Magyarorszgánp kívül senki nem foglalkozik. Nem hinném, hogy értelmes, tájékozott emberek elhiszik, hogy Romániában nagyobb a jólét, mint Szlovéniában vagy Csehországban. Mert ez a hülyeség ezt mutatja.
A gazdagságot sokkal inkább mutatja a vagyon meg a megtakarítási képesség, mint egy pillanatnyi fogyasztás manipulált értéke.
Őket egyszerűen ezek nem érdeklik
Egyik részük köszöni szépen ő jól él a rendszerben (a haszonélvezője) másik részük meg annyira elvakult hogy fogalma sincs mi folyik a világban
Ezeket nem lehet meggyőzni csak a propaganda kikapcsolásával, azzal is csak az utóbbit.
Az előbbieket meg nem meggyőzni kell hanem legyőzni
“Csak annak a statisztikának hiszek, amit én magam hamisítottam meg.”
/Winston Churchill/
#10es a magyar átlagember nem hülye? Az elmúlt 10 év szavazásait (szándékosan nem veszem bele a 2010est) tekintve nem úgy tűnik.
Saját bőrén tapasztalja a dolgokat? Igen, ha belépsz a boltba vagy valamilyen szolgáltatást kell igénybe venni be kell venni a (duplájára megdrágult) szívgyógyszert amikor meglátod az árát!
A többség úgy gondolja hogy jól el!? Hát, a többség valóban jobban él mint Afrikában, de amikor nyugatra megyek, akkor rájövök hogy mennyire csóri vagyok az ottaniakhoz képest, pedig magyarátlagon feletti a fizetésem.
Az a baj hogy leszakad a középréteg és nyílik az olló a szegény és a gazdag réteg között.
#5: Nem igaz, hogy a Fidesz szavazók csak a saját propaganda médiájukat nézik. Én rendszeres meghallgatom az RTL klub és az ATV riport és hírműsorait is. Kiváló vérnyomás karbantartó...
Ez a balliberális lekicsinylő hozzáállás annyira jellemző az ellenzéki szavazókra, hogy ma már nem csak a magát értelmiséginek tartók, hanem az egyszerű droidok is ugyanilyen beképzelten viselkednek. Biztosan nagyon dolgozik bennük a több egymás utáni választási ciklus utáni vereség okozta frusztráció.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!