Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondolnak a fideszes...

Mit gondolnak a fideszes szavazók arról hogy mostmár hivatalosan mi élünk a legrosszabban európán?

Figyelt kérdés

Megjelent az Eurostat legfrissebb adata:

[link]

ma 12:24
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én a mindenszarista csőcselék szeretnék itthon élni. Itt születtem, és amíg lehet itt is szeretnék élni. Nagyon sajnálom, hogy ezt nem igazán segíti elő kormányunk. De áruld már 14-es, mégis mivel kellene hasonlítgatni a keleti szegénységgel, vagy amit elérni szeretnénk a nyugati színvonallal. A másik. Az itthoni munkahelyem minimálbér felett fizetett, és nem jöttünk ki. Semmi megtakarításunk nem volt, hónap végére mindig lenullázódtunk. Ki kellett menni dolgozni. Minimálbérért. Túlóra volt itthon, és van kint is. Itthoni bérem cirka 350.000 Ft volt majd 3 éve egy műszakban. Kint az első havi fizum 2447 euró volt. Természetesen azóta emelkedett, már nem minimálbéren vagyok, így 3100-3200 között lehet keresni. Megérdeklődtem a volt munkahelyemen, hogy most mennyi lenne az annyi. Képzeld, 430.000 Ft-t tudna adni. Nem is beszélek a 13.-14. havi bérről, az adóvisszatérítésről, és a családi pótlékról. Az a rohadt mocskos nyugat, hát nem megfizeti az embereket, és tudod azok mennek ki, és maradnak kint akik dolgoznak, amire itthon is szükség lenne. De itt máshogy gondolkodnak. Jöttek az ukránok, vietnámiak, Fülöp szigetiek. Az átlag munkás embernek nincs becsülete itthon. Sajnos
ma 16:33
 22/22 A kérdező kommentje:
20, egyetértek, de pont ezért 2010 és 2024 között teperni kellett volna és nem lopni.
ma 16:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!