Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tisza Párt 21 pontjárol mi a...

Tisza Párt 21 pontjárol mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Naponta felolvasom a gyerekeimnek esti mese gyanánt ❤️ annyira boldogok vagyunk hogy van remény ❤️

[link]

ma 07:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
44%
Benne van, hogy időpontosan, mikortól lesz olcsóbb az euró árfolyam és a kenyér kilójának ára? Mert ezt a részt nem találtam benne!
ma 07:50
 2/12 A kérdező kommentje:
1 Azon a napon amikor Magyar Péter miniszterelnökké válik, felerősödik a forint az eurohoz képest és ezáltal olcsóbb lesz minden a boltban. Ezután még tovább fog csökkenni az áfacsökkentés miatt. ❤️
ma 07:54
 3/12 anonim ***** válasza:
9%
Kamu. Kívűnséglista. Ma az ígérgetésekben nem lehet megbízni. A stabil kormányzás alényeg 👍
ma 07:56
 4/12 anonim ***** válasza:
37%
Bőven van átfedés az összefogás legutóbbi programjával, szóval nem várok nagy sikert. És sok jól hangzó, de semmitmondó pont is van benne.
ma 07:57
 5/12 anonim ***** válasza:
12%

Vagyis, akkor még hosszú ideig nyűghetem ezt az árfolyamot és ezeket az árakat?

Köszi, olyanra nem szavazok, aki az nem érdekli, hogy ma jobb legyen nekem.

A jövő ugyanis nem végleges, max, ha magad is bevégzed.

ma 07:57
 6/12 anonim ***** válasza:
44%
Miért csak a zöldségek és gyümölcsök és az egészséges alapvető élelmiszerek ÁFA-ját akarják csökkenteni? Ha valaki szeretne venni valami drágát, például egy laptopot, mert kell az egyetemre, az miért fizessen többet érte, mint valaki, ahol olyan helyen lakik, ahol mindennek kisebb az áfája?
ma 07:59
 7/12 A kérdező kommentje:

6 áfamentes, spanyol raktárból. Én is ezt használom. Kérlek ne vásárolj drága kütyüket itthon, ne támogasd a Fideszt az áfával!

[link]

ma 08:05
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
Hatalmas segítség ez a magyar családoknak!
ma 08:07
 9/12 anonim ***** válasza:
89%

Nagyobb részével egyetértek. Persze ezeket mind ki kéne fejteni, hogy pontosan mit ért pl gyermekvédelem megreformálásán.

Van pár amivel vitatkoznék - de hát ugye ehhez kéne ezeket kifejteni.

ma 08:08
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
nagyszerű
ma 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!